Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » I7 6700k-ra csak corsair vagy...

I7 6700k-ra csak corsair vagy nzxt kompaktvízhűtést érdemes vásásrolni?

Figyelt kérdés
360mm radiátorral rendelkező kompaktvízhűtés se ér a nyomukba?

2016. júl. 23. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez jó kérdés (én is ezen gondolkodok) szerintem NZXT kraken x61.
2016. júl. 23. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy nedves legyen? nh-d14 vagy ha belefér akkor nh-d15, jól szellőző ház mellett biztonságosabb és tartósabb választás, majdnem ugyanolyan hűtési teljesítménnyel.
2016. júl. 23. 13:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Phanteks enthoo luxe gépház

Léghűtést nem nagyon szeretnék mert nagyon-nagy és szerintem nem nagyon illik egy ilyen gépházba.

2016. júl. 23. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Értem. Igaz én is szeretem szépen elrendezgetni a ház belsejében a kábeleket, váltogatható RGB ledekkel díszíteni, de szerintem szépen mutat egy komoly léghűtő a gépen (nekem dark rock pro 3 van egy 4.7GHz-re húzott 4690k -n), és legalább ettől sem kell félnem: [link]

Amúgy ha vízhűtést vennék akkor az kraken x61 lenne, bár valószínű kaby lake i7-nél már inkább saját vízhűtést rakok össze, legalábbis tervben van. (ezt a 6. generációt sajnos nem tartottam akkora előrelépésnek, hogy átváltsak rá)

2016. júl. 23. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt is érdemes elolvasni azért

2016. júl. 23. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!