Storm007 kérdése:
Intel I5-4460 jó játékra?
2016. júl. 23. 07:15
12/24 anonim válasza:
Most tényleg fel fogod sorolni az összes sz@r tápot? NEM! Ezen nem szabad spórolni!
14/24 anonim válasza:
Nem mindenki gyökér aki itt van. Vannak kivételek, mert pár tuskó is akad.
15/24 anonim válasza:
Pannóniás, Nem értelek, ez hogy jött ide? Senki sem mondta még, hogy bunkók vagyunk:)
16/24 anonim válasza:
Én sem a válaszolókra céloztam, habár én is az vagyok néha. :)
De azt ki kell érdemelni.
17/24 anonim válasza:
jaa:)
Hát ja... Én azt nem bírom ha valaki makacskodik, és nem ért hozzá.
18/24 R.;M.; válasza:
140-ből én is inkább 1151 platformra építenék.Abból kijön amit 9# is írt max 100-ból. A maradék meg ott van tápra és házra.
19/24 R.;M.; válasza:
#10. Inkább ne is írj mert amit írtál nagyon nagy baromság.Eleve a GT740 max 2 GB-os ami létezik, na meg SLI-re nem is képes, főleg nem quad SLI-re.
Mielőtt valaki ilyet ír nézzen utána neten.
20/24 anonim válasza:
#19-es
xDDD szakadok :DD Hogy lehetsz ilyen buta?:DD itt senki sem gondolta komolyan amit írt :DD sírok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!