LGA 775-ös foglalatba melyik a legerősebb processzor?
KÉRDEZŐ
X5450 xeon proci elég erős és olcsó is (10E körül). Ez 4 magos, 400fsb-ig (az +20%) minden normális lapban húzható, mindenféle fesz emelgetés nélkül, egy olcsó hűtővel hűvösen tartható (LC-CC-95) húzva is.
Minden olyan játékban, ami 2-nél több szálat tud használni, ronggyá veri a G3260 procit, és ezzel nem laggolnak a játékok. (húzva kb. i3 szint)
Meg lehet győződni róla (nekem volt is ilyen gépem tudom mit beszélek), az E5450 az kb. ugyanaz, mint az X5450, csak alacsonyabb feszen. Szerintem az X-es jobb, húzásra alig nő a fogyasztása.
Annyit azért tudni kell, hogy laptól függően bios frissítés kellhet (mikrokóddal kiegészítve) és a procira kell egy átalakító matrica, illetve a foglalatból 2 pöcköt el kell távolítani).
Ez bonyolultnak tűnhet, ha kell, segítek benne nem nagy dolog, akkor írj privátot.
Volt lap, amihez kellett a frissítés, de raktam már be olyanba is, amibe nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!