Amarok Tonrar kérdése:
GTX 970 és i5-4690 mellé elég ez a táp, vagy minőségibb kellene?
Figyelt kérdés
Egy ismerős ajánlotta, bár nem számítógépekkel foglalkozik, de állítása szerint eléri a belépő szintet.
2016. júl. 22. 13:12
2/8 anonim válasza:
2x ekkorát kell mert ez túl jó táp így is.
3/8 Lord Hidan válasza:
Elég a 8kilos is nem egy atomerőmű ez!!! mit gondolsz te hogy 17kg-os kell ebből. Alig fogyaszt a gép 5öt ...
4/8 A kérdező kommentje:
"Betelt a cérna mi? XD"
Nem, elszakadt a pohár.
Amúgy eddig egy 500 wattos Approx vitte, csak az bekapcsolásnál kigyulladt, átégett a házon, az alaplapon és az asztalomon, és most nem tudom kiszedni a betonból, hogy visszakössem. Gondoltam a csere megoldhatja a problémát. De akkor elég a 8 kg, köszönöm!
2016. júl. 22. 13:21
5/8 anonim válasza:
3
Arra nem gondolsz, hogy lehet, hogy később fejleszteni akar? Ki tudja, lehet, hogy a késöbbiekben belekerül a gépbe egy blökintel i7, meg egy kutyasus titan x...
Ui.: tudom tudom, lapos poénok, de nemrég keltem, ne várjatok többet...
6/8 A kérdező kommentje:
MSI-t (Morzsi-Star International) használok, mert az nehezebben melegszik túl, és nem liheg annyit.
2016. júl. 22. 13:27
7/8 anonim válasza:
#5 ne is akarj többet XD
"blökintel" XD Most elmorzsoltam egy könnycseppet XD
8/8 Lord Hidan válasza:
Alaplapnak én a Asróka Vattapamacsly-t jobban ajánlom a szép piros/fekete szinek miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!