Milyen 500 W-os tápegységet ajánlanátok, ami stabil és minden fontosabb védelmet tud ami valóban ajánlott?
Én voltzam a balfax.
ASUS Sabertooth 990FX R2.0
AMD FX 8350
Be Quiet Dark Rock 3
2x4 GB Kingston HyperX Fury
Western Digital 500 GB SATA III 16 MB
ASUS nVIDIA GeForce GTX 960
BeQuiet pure power/straight power 500
FSP Hyper/Hyper M 500
Seasonic
Egyetértek az előttem szólóval, az i5 mindenben jobb választás lenne.
Gtx 960 mellé egy i3 is bőven elég lenne. Persze, ha tuningolni akarsz akkor K-s proci kell. Meg akkor nem biztos, hogy elég az 500w, mert akkor lehet vga se lesz elég, stb....
150 watt a proci hűtő, 125 a proci, 150 a vga, én személy szerint 550-eset vennék, de ez csak saját vélemény.
Ha még nincs meg a gép, akkor sokkal jobban kijössz intellel, de ezt neked kell értékelned.
Tápnak ott van bármelyik XFX, FSP Aurum-ok, valamivel olcsóbbak a Corsair CX-ek (RM jobb, de drágább is).
150W a procihűtő? XD
Este van mi?
Megnézem, mekkora az a venti ha 150W-ot benyakal. XD 80 CENTI alatt nincs az tuti. XD
6-os
Édes Istenem, te a proci hűtő leírásában szereplő TDP értéket is hozzáadtad és nem tűnt fel, hogy valami nem okés? :D
Már bocs, de ehhez nem lehet elég késő. Ne ajánlgass senkinek, inkább bátorítalak, hogy kérdezz, minél többet.
(Csak azt nem tudom, hol vannak ilyenkor a minuszhuszárok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!