Egy jó számítógépet vagy Playstation 4-et vegyek?
Szerintetek vegyek PC-t 220.000 ér vagy Ps4 et?
Haverom azt mondta hogy törhetettlenek lesznek a játékok és feszt cserélni kell jobb gpu-t cpu-t.
PS4-en meg stabil 60 fps van és sokkal olcsóbb nem kell cserélni,csak utálok karral játszani.
Goplo Fatel azt se tudja miről beszél, PS4 semmit nem futtat 1080p@60FPS-el maxon :D 120 000Ft-ból össze lehet rakni egy olyan gépet, ami simán hozza a PS4 szintjét, mint ahogy valaki ezt már meg is tette: https://www.youtube.com/watch?v=uZR-a35sxLg
Nézzétek meg ezt a csatornát, egy PS4 árú gépet hasonlítanak össze egy PS4-el. Spoiler alert: majdnem mindig a PC nyer ;)
Na, de azért összerakok egy gépet, ami a mostani generáció végéig kenni-vágni fogja a PS4-et (ne felejtsétek, már most majdnem a generáció felénél tartunk). Kérdező, gondolom HDD-d már van, ezért azt nem rakok a gépbe.
Alaplap: MSI B150M BAZOOKA
Proci: INTEL Core i5-6500 3.20GHz 1151 BOX
RAM: HyperX 8GB FURY DDR4 2133MHz CL14 HX421C14FB2/8
VGA: XFX R9-390P-8DF6 R9 390 8GB GDDR5 Double Dissipation Core Edition PCIE
Ház: Raijintek Arcadia fehér
Táp: XFX TS Series 430W
Ez iponon összesen 214 893 Ft, összeszereléssel együtt. Egy ilyen géppel az elkövetkezendő 3 évben mindent simán tudsz majd full HD-ban, 60FPS-el futtatni. Arról nem is beszélve, hogy míg PS4-en egy játék 16 000Ft-nál kezdődik, Steamen egy Steam Sale során annyi pénzből én megvettem a Fallout 4-et, a CSGO-t és az Arma 3-at...
Én ezt raktam össze: [link]
Csak kicseréltem gtx 970 re mer mindenki basztat hogy az sokkal jobb.És ugy lett 216 K körül.
"Nem azt mondtam, hogy nem tudod futtatni. Azt mondtam, hogy nem lesz stabil 60 FPS és nem fog menni maxon. Lehet hogy most is tudod futtatni, de valószínűleg a legkisebb beállításokkal, és maximum 30 az FPS, de inkább 24-25.
Őszintén szólva ennél még a konzolos verziók is jobba"
olyan béna érveket írsz!
nem maxon XDD hát full hd -ban azért majdnem hogy maxra lehet tenni mindent egy gtx 970 -el de nem is azt a kártyát venném ..
Meg konzolon tudod milyen beállításon fut a játék ?
megmondom ! nem tudod !
DE kb így : 1440x900 med-hige grafika !
tehát mielőtt itt 60 fps konzolról beszéltek tudjátok már milyen beállításokat használnak. Amúgy ps4 -ben egy hd 7870 videó kari van xbox one meg hd 7850 mind2 nél 2 gb a vram.
#12 válaszolónak olyan mélyen van a nyelve a saját seggében, hogy már a gyomrát csiklandozza. Ez nem gond, de cserébe még hülye is.
"PS4 semmit nem futtat 1080p@60FPS-el maxon"
És én mondtam olyat, hogy igen?
De ha már itt tartunk, mi az Uncharted 4 "max" beállítása? Ha erre válaszolni tudsz, akkor vendégem vagy egy tál pocokra.
"120 000Ft-ból össze lehet rakni egy olyan gépet, ami simán hozza a PS4 szintjét, mint ahogy valaki ezt már meg is tette"
És ki mondta, hogy nem lehet? Ne legyél már ennyire ostoba. De azt remélem te sem gondolod, hogy ez egy high-end PC, mert ha igen, akkor menthetetlen vagy. Arról nem is beszélve, hogy szerinted itt Magyarországon ugyanannyiért lehet hozzájutni PC alkatrészekhez, mint az USA-ban. Erőltesd már meg magad, legalább egy picit.
"Nézzétek meg ezt a csatornát, egy PS4 árú gépet hasonlítanak össze egy PS4-el. Spoiler alert: majdnem mindig a PC nyer "
Hogyan tudták futtatni PC-n a Killzone 3-at, vagy esetleg az Uncharted 4-et? Ezek valami számítástechnikai zsenik lehetnek.
Más: mennyire lesz életképes ez a PC 4 év múlva? Mennyit kell majd rá költeni? Milyen mértékű lesz majd az FPS droppolás? És egy konzolon? Ennyi :)
"ami a mostani generáció végéig kenni-vágni fogja a PS4-et"
Na igen... elég tipikus, hogy sokaknak attól áll a cerka, hogy 4K textúrák, meg 20-al több FPS. Az ilyen emberek szerint a a grafika egyenlő a látvánnyal, holott ez nem igaz. Az előző generáció egyik legszebb játéka a The Last of Us volt PS3-ra, ami hiába nem volt 1080p, és hiába nem voltak 4K felbontásúak a textúrák, simán oda lehet tenni bármelyik PC-n futottat játék mellé.
"Egy ilyen géppel az elkövetkezendő 3 évben mindent simán tudsz majd full HD-ban, 60FPS-el futtatni"
Maximum az álmaidban. Arról nem is beszélve, hogy NEM a generáció felénél tartunk, ha abból indulunk ki, hogy az előző 7 évig tartott, és a Microsoft és Sony is a generáció további kitolásán dolgozik.
"Arról nem is beszélve, hogy míg PS4-en egy játék 16 000Ft-nál kezdődik, Steamen egy Steam Sale során annyi pénzből én megvettem a Fallout 4-et, a CSGO-t és az Arma 3-at"
Mennyi is steam-en az Until Dawn? És a God of War mennyibe fog kerülni? És a Horizon Zero Dawn? Ja hogy max. csak csöpög a nyálad ezek után :D
Egyébként igen, ezt mondtam. PS4-en játszol, akkor az drágább (bár Playstation Store-ban ugyanúgy vannak leértékelések, ahogy Steam-en is), de cserébe nem kell driverekkel és egyéb hülyeségekkel vacakolni. Nézd csak meg bármelyik játék fórumát, és mindig azt fogod látni, hogy a legtöbb hozzászólás elégedetlen emberektől van, akik panaszkodnak, hogy ezért vagy azért nem indul el a játék, vagy grafikai bugok vannak, vagy olyan szarul van optimalizálva, hogy egy erőmű kell hozzá, és azon is akad. És akkor még a pocsék konzolportokról szó sem esett.
Az a helyzet, hogy a tudatlanságodnál csak a magabiztosságod az erősebb. Na látjuk az eredményét.
te ajánlgatod itt a ps4 -et csak pont nem olyan érvet írtál ami megállná a helyét hogy miért az legyen !!!
mee 60 fps ... omg
írj egy rendes érvet.
Ahha. Vágom, hogy hozod te itt az exkluzív címeket. Jólvan, hány exkluzív cím is van PS4-re? Eddig kb. 20-30? Mármint amivel érdemes is játszani. PC-n meg kb. 400. És akkor még meg se említettem az emulátorokat, amivel a teljes Gamecube, PS2, illetve kb. az összes azelőtti generációs konzol játékait is futtatni bírom. Arról egyébként nem is beszélve, hogy eddig a Sony exkluzívjai az Uncharted 4-et leszámítva elég gyengusok voltak.
ja, egyébként az előző generáció legszebb játéka közel sem a Last of Us volt, a maga 720p30FPS felbontásával :D Ajánlom, nézd meg mondjuk a Crysis-t, ami 2007-es, és a 7. konzolgeneráció BÁRMELYIK játékánál sokkal szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!