Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan lehetne ezt megoldani?...

Hogyan lehetne ezt megoldani? Van ilyen átalakító?

Figyelt kérdés

5.1-es hangrendszert szeretnék rákötni laptopra. De mivel 3 vége van a rendszernek (első-hátsó-mélynyomó) így 1 jack bemenetbe nehéz lenne benyomkodni mind a 3-at :)

Létezik-e valami átalakító, ami abból a 3 dugóból 1-et "csinál"? Körülbelül mennyibe kerül, ha igen?

Előre is köszönöm a válaszokat

2010. ápr. 16. 17:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Van olyan elosztó ami a sztereó jack kimenetet elosztja kétfelé (jack és RCA is van) de ettől kezdve csak sztereó lesz a rendszered nem 5.1-es.
2010. ápr. 16. 17:13
 2/7 anonim válasza:

Vegyél egy külső 5.1-es hangkártyát ha 5.1-be szeretnéd a filmeket nézni, én is ezt tettem.

Ha nem akkor pedig általában elég ha a frontot rákötöd a notebookra és leképezi magának úgy, hogy minden hangszóró szóljon, csak épp nem lesz csak sztereó a hangzás.

Ha külső karit veszel, ne dőlj be a vaterán látott 5.1 meg 7.1-esnek állított kis kártyaolvasó méretű olcsó termékeknek. Én 5-ért vettem egy külső ténylegesen 5.1-es kártyát használtan.

2010. ápr. 16. 19:32
 3/7 A kérdező kommentje:
és az hogy néz ki? hordozható akár?
2010. ápr. 16. 19:56
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

ilyet találtam, de ezt már nem forgalmazzák

2010. ápr. 16. 20:04
 5/7 A kérdező kommentje:

[link]

de ez 10k :S

olcsóbb nincs esetleg?

2010. ápr. 16. 20:09
 6/7 A kérdező kommentje:
aki válaszolt a kérdésre legyen szíves olvassa már el azóta mit írtam. tudom úgy látszik, hogy még mindig 2 válasz van de szeretnék választ kapni.
2010. ápr. 18. 18:38
 7/7 anonim válasza:

Itt vagyok már... :)

Szóval ez pl jó:

[link]

még meg is nyerheted a licitet, csak regelned kell ha még nem regeltél. Enyém is ennyit tud, csak az sound blaster, és azt hiszem 5-ért vettem használtan én is.

De szokott másik is lenni vaterán, vagy teszveszen esetleg hardveraprón, csak keress rá: "külső hangkártya".

2010. ápr. 19. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!