Hogyan lehetne ezt megoldani? Van ilyen átalakító?
5.1-es hangrendszert szeretnék rákötni laptopra. De mivel 3 vége van a rendszernek (első-hátsó-mélynyomó) így 1 jack bemenetbe nehéz lenne benyomkodni mind a 3-at :)
Létezik-e valami átalakító, ami abból a 3 dugóból 1-et "csinál"? Körülbelül mennyibe kerül, ha igen?
Előre is köszönöm a válaszokat

Vegyél egy külső 5.1-es hangkártyát ha 5.1-be szeretnéd a filmeket nézni, én is ezt tettem.
Ha nem akkor pedig általában elég ha a frontot rákötöd a notebookra és leképezi magának úgy, hogy minden hangszóró szóljon, csak épp nem lesz csak sztereó a hangzás.
Ha külső karit veszel, ne dőlj be a vaterán látott 5.1 meg 7.1-esnek állított kis kártyaolvasó méretű olcsó termékeknek. Én 5-ért vettem egy külső ténylegesen 5.1-es kártyát használtan.
Itt vagyok már... :)
Szóval ez pl jó:
még meg is nyerheted a licitet, csak regelned kell ha még nem regeltél. Enyém is ennyit tud, csak az sound blaster, és azt hiszem 5-ért vettem használtan én is.
De szokott másik is lenni vaterán, vagy teszveszen esetleg hardveraprón, csak keress rá: "külső hangkártya".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!