Melyik a jobb kombináció 105 ezerkörül?
i5 6600+r7 370/gtx 750ti és majd lecserélem a vkártyát eggy jobbra
vagy
i3 6100+r9 380x és majd lecserélem a procit eggy i5-re
A witcher 3-nál melyik lenne a jobb választás? Meg alapjáraton játékokra?
#6 A majdnem lehet, hogy kissé túlzás, de ha játékokat tekintjük, amit az R9 380X elvisz ultrán, azt a 660Ti is elbírja kisebb-nagyobb kompromisszumokkal. Ez nekem a "majdnem" kategória :D
Mindenesetre a 660Ti olcsó, és jó választás, a mai játékokat is elbírja kompromisszumok mellett kényelmesen.
Én inkább mennék a i3 6100+drágább videókártya kombóval mert így legalább kimaxolhatnám a legtöbb mai játékot 1080p-ben és kapnák 40-50fps-t játéktol függöen .És miután kicserélem a processzort még jobb lessz a helyzet.
A másikkal kombinál meg hiába lenne egy frankó proci gépemben ha egyszer videókártya végett még közepes beálitáson is csak 30fps-t kapnák mai játékoknál....
Nem tudom honnan szeded az információidat, a 660Ti teljesítménye pariban van a GTX 950-el. Csak viszonyításképpp, a witcher 3-at 1080p-ben ultra beállítások mellett 20-25 fps-el bírja a 660ti. Kisebb kompromisszumokkal stabil fps-t produkál bármelyik játékon.
Megismétlem még egyszer a te kedvedért: Processzort nem veszünk rövid távra. Ha nem tudsz egyből beruházni a teljes konfigra, akkor inkább a videokártyán spórolj, abból olcsón kapsz egy jó ideiglenes kártyát, amin utána könnyedén túladhatsz. Persze ez azzal jár, hogy nem fogod azonnal ultra 60fps-ben tolni a mindent, de koldus ne válogasson. Én is 660Ti-t használok ideiglenes kártyaként, és gyönyörűen süvítenek rajta a játékok.
# 17 Ó hát tudod van olyan nevezetü oldal hogy youtube, ott felül tudod van olyan a piros youtube felirat mellett hogy kereső, oda beirod hogy gtx 660ti vs gtx 950/760 (egyszinten van az utobbi két kártya szóval mindegy) és lámcsoda megvan a válaszod. És látni fogod (hiába törik össze a kis szivecskéd) hogy a gtx 660 ti-nél gyorsabb.
És ahellyett hogy it ömlengedsz hogy a gtx 660 ti így jó meg úgy jó elmagyaráznád hogy mért "Processzort nem veszünk rövid távra" mig máshol bátran ajánják a i3 6100+gtx 960/r9 380 párosittást?
Se hardver aprón se jofogáson nem találtam eggyet se ahol már nem kelt volna el a gtx 660ti.Meghát használt alkatrésznél nehogymár én könyörögjek az eladó-nak mert hogy ő csak pénz elöreutalással hajlandó alkudni. Ezért akarok inkább újonnan venni mert biztonságosabb és a garancia is az én nevemre szól.
Sajnálom ezt a személyieskedést csak ezt a lekezelö választ +koldusnak hasonlitgatást nem tűröm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!