A gépigény.hu-n az FPS előrejelzések egy adott konfigon mennyire valósak?
Figyelt kérdés
2016. júl. 20. 22:49
1/5 anonim válasza:
Szerintem semennyire,mivel ott sincs leírva hogy mennyire optimalizált a játék illetve valós-e a gépigény.Én úgy vagyok vele hogy kipróbálom és ha működik tűrhetően akkor marad,ha nem akkor delete.
2/5 anonim válasza:
#1 Nyilván ha az ember nem fizet érte, akkor egyszerű a történet :D
3/5 anonim válasza:
#2.Azért van Demo változat,illetve törtet ki tudod próbálni és ha jó akkor megveszed.
4/5 anonim válasza:
Demo változat? Sorold már fel, hány játékból érhető el manapság Demo verzió :D
A demo kiadása már jópár éve ritkaságszámba megy. A torrentről való letöltés meg nem mindenkinek fekszik, nekem speciel semmi kedvem fél napig tölteni egy játékot csak azért, hogy megnézzem, okés-e. Aztán, ha bejön, megveszem, és tölthetem le újra.
5/5 anonim válasza:
Egyébként, ha steamen veszel, akkor ki tudod próbálni. Ha nem jó, akkor visszatérítés. Bővebben itt olvashatsz:
Vagy marad a torrent...
Egyébként nem pontos az az előrejelzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!