ASUS H81M-A alaplap kompatibilis NVIDIA GeForce GTX 75 Ti videókártyával?
Azt írja a tápnál,hogy:
Max power 500 W
Az 500w-os táp nem jelent semmit. Elég az 500w-os tápegység, de nem egy gagyi sz** 5000 Ft-os. Van 40-50 000 Ft-ért is.
A pontos típus kellene, de ha esetleg meg tudod mondani, hogy harisnyázott-e valamelyik kábele a tápnak, vagy hogy hány darab PCE-E tápcsatlakozó van rajta, már valamelyest az is utal a minőségére.
Egyébként nem rossz a gtx 960, de az R9 380 jobban megéri, de annak nagyobb a fogyasztása, ami semmiképp sem elhanyagolható tényező ebben az esetben, mivel nem tudjuk a tápegység pontos típusát.
Ez egy Aqprox app500 PS BULK 2.
Egy kábel kilóg belőle ami körbe van (fonva,nem tudom minek nevezzem,szerintem ez a harisnyázott)szóval akkor harisnyázva.
Videókártya téren szerintem maradok a 950-nél egyébként köszi,hogy említetted :D(a GTX 950-et)
Bocsi, hogy ezt mondom, de azt a tápot felejtsd el. Az legolcsóbb hulladék kategória. Semmilyen védelem, leggagyibb kondenzátorok. Nem éri megkockáztatni egy ilyen értékű videokártyát.
Ezt ajánlom helyette:
Én egyébként én ezt néztem ki,mert azért erre adtak véleményeket,és több wattos,és csak 1k-val drágább.Szerinted?
Az lenne a kérdésem,hogy az,hogy ha a gépet kicsit is megmozdítom kikapcsol,az lehet a táp hibája?
(Egyébként tényleg köszi,hogy minden kérdésemre válaszolsz,picit fárasztó lehetek :D)
A Chieftec egyik legrosszabb szériája. Az xfx ts sokkal jobb.
Neked semmi szükséged sincs 600W-ra, még a 430 is sok.
Jó tápegység a Chieftec, de nem ez a szériája. Nem véletlenül ilyen olcsó 600W-os.
Amit én linkeltem XFX TS 430 bőven elég lenne még egy gtx 960-hoz is.
"(Nem ugyanazok,a grafikus chip sebessége a drágábbnak 38 MHz-el nagyobb.)"
Nem attól a 38 mhz-től fog megtáltosodni. Te magad is húzhatsz rajta, még jóval többet is.
Szerintem elég lenne az egyventis verzió is, de mivel jelentéktelen az árkülömbség, inkább a 2 ventist vedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!