Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus Strix GTX 950 és az...

Asus Strix GTX 950 és az FX-8320 jó párosítás játékra?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék full grafikán játszani, másrészt a monitorom is csak 1680x1050 on működik maximum. Ezek az alkatrészek árban még beleférnének mi a véleményetek?

Alaplap az egy Asrock 970 Extreme 3 r2.0 lenne.

2016. júl. 20. 17:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vagy nem is kell neki olyan hosszú táv :D

Kb. fél éve 350-400k konfig ajánlásokba sokan erőltették itt a 980Ti kártyát, 210-220 körül, minden mást elspórolva, i5-6500 mellé, persze fullHD-n.

Én viszont egy r9 390 kártyát elégnek tartottam, a megspórolt 100k-ból maradt pénz i7-re (+40k), tuning lapra (+17k), olcsó hűtőre (+3k) mivel tuningot nem igényel egyelőre, esetleg nagyobb SSD-re hdd nélkül.

A maradékot meg javasoltam tegye félre aztán 1-2 évente cserélje a VGA-t, ha nem elég a max. beállításokhoz.

Ha a mai állapotot nézzük, a gtx-1070 160k körüli van (ami még esni fog, csak most jött ki), ami jobb egyértelműen a 980ti kártyánál így annak az eladási ára fél évet használtan kb. 80-90k-t esett.

Akkor mindaz, amit elspóroltunk, hogy belemenjen a 980Ti, már el is vesztette értelmét.

Ezt nem tudták (tudják) sokan felfogni, csak megy a minuszolás.

2016. júl. 20. 20:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Jó. Igazatok van, az i5 időtállóbb, később is lehet VGA-t cserélni, de nekem is van igazam, hogy ULTRÁN elég az i3 a gtx 970 mellé.

Én mindig úgy nézem valamiért a dolgokat, hogy ultra grafikára és annak megfelelően mondtam, mert én ultrán játszok (ez van megszokva).

De ahogy a kérdező is említette, hogy nem szeretne nagyon magas grafikai beállításokat, akkor valóban inkább az i3 +r9 380 vagy i5+valami ami belefér, de minimum egy r9 380, mint ahogy ti is említettétek.

2016. júl. 20. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!