Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Legjobb videókártya 65 ezer...

Legjobb videókártya 65 ezer körül (használt/új)?

Figyelt kérdés
2016. júl. 20. 17:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A használt piac ilyen, vagy megbízol valakiben, vagy nem.

Én például kártyát kerestem magamnak nemrégiben, feldobtam egy hirdetés, jött is egy ajánlat. A tag pár napja regisztrált be, nyilván nem fogom utánvéttel, utalással meg pláne megvenni. Mondtam hogy küldje előre a kártyát, aztán utalok. Nem filózott, benne volt. Küldte a kártyát, kipróbáltam, aznap utaltam is a pénzt.

Hardveraprón ha olyan személytől vásárolsz akinek sok pozitív értékelése van, nagy baj nem lehet, DE nyilván ez nem garancia, megeshet hogy átvernek. Én szerencsére még egyszer sem szívtam meg, pedig már 24x vásároltam az oldalon.

2016. júl. 21. 09:04
 12/12 A kérdező kommentje:
# 11 Ezeknek 95% az aki csak akkor hajlandó álapodni ha elöre utalja az ember a pénzt és a maradék 5% akivel lehet álapodni, mint pont a te esetednél.
2016. júl. 21. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!