Biztonságos eMAG-ról rendelni?
Annyi eszed azért lehetne hogy megrendelés előtt kérdezel...
Egyébként hardvert nem ajánlatos onnan venni a pocsék garanciális ügyintézés miatt.
Énis olvastam azokat a hozzászólásokat..
Én tegnap reggel leadtam a rendelést, ma már itt volt a csomag.
Szerintem megbízhatóak ebből a szemszögből, bár most először vásároltam tőlük telefont.
Sziasztok! Emag vásárlói vélemények témakörben a saját tapasztalatom írom le.
Vásároltam az Emag felületén egy telefont, meg is kaptam, minden rendben volt
online kellette intézni mindent futár hozta a megadott címre. A telefon elromlott, futár jött elvitte
2 hét mulva visszahozta. (Addig semmi info semmiről, már azt hittem elveszett a telefon.)
Szóval Emag saját szervízben javíttat mindent valószínűleg Romániában, gondolom ha Román cég,
de ezt nem tudom.Mindenesetre ez a szervízelés így egy kicsit aggasztó, főleg mert a készülékemet össze-vissza karcolták.
A futárral visszaküldtem, és jeleztem az emagnak ha ilyen a szervíz nem kérem a készüléket,
adják vissza a vételérat. Se kép se hang azóta.Nem javaslom tapasztalat alapján az onna való vásárlást.
Lehet szerncséd, hogy nem romlik el a termék, de ha elromlik kb mehetsz Romániába...
Ne vásárol semmit az emagtól, jó online Magyar boltok vannak amiknek van jó ügyfélszolgálatuk Magyarországon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!