Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb pc konfigurác...

Melyik a legjobb pc konfiguráció 80000 Ft-ért?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnék egy új számítógépet összerakni visszont csak 80000 Ft áll rendelkezésemre. Sajnos ez a mostani hardver árakhoz visszonyítva nem túl sok , ezért szeretném ki hozni belőle a maximumot. A gépet leginkább játékra hadználnám. Nem vagyok elhivatott Intel vagy AMD fan tehát ez mindegy csak a teljesítmény számít. Ezen belül szívesen meghallgatok bármilyen konfigurációt.

2016. júl. 20. 15:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Ebből csak használt jöhet szóba.

Felbontás? Igények? Monitor kell-e?

Valamint, ha publikus, miért csak 80 ezer? Sokkal jobbat megérné még gyűjteni, így hamar megfogod bánni.

2016. júl. 20. 15:07
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

sajna játékra használtan is húzós ez a korlát..

új alkatrészekből a minimum 125.000Ft

viszont ennyiért ez nem egy rossz gép én lecsapnék rá:

[link]

2016. júl. 20. 15:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Monitor nem kell, nem kell Full hd ,900p-vel is megelékszem.Használt is szóba jöhet. Csak a példa kedvéért mennyi ért lehetne összerakni használt alkatrészekből egy olyan gépet amin közepes beállítások mellett 900p-ben 30fps-el megy a Witcher 3?
2016. júl. 20. 15:29
 4/11 anonim ***** válasza:
80 -ból össze lehet már.
2016. júl. 20. 15:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Esetleg ha nem túl nagy kérés tudnátok benne segíteni?
2016. júl. 20. 15:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez egy gtx 750 Ti-vel készűlt, ami manapság már a minimumot üti nagyon a hardverek terén.

Amit linkelt a 2. abban sajnos még sima 750-es van, nem Ti.

[link]

Ez egész jó lenne, bár fejleszteni nem igazán tudnád a socket miatt, viszont ennél jobb nem hiszem, hogy lesz.

2016. júl. 20. 15:41
 7/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

alkatrészenként linkeltem , mivel teljes gépajánlat nincs ami megérné vagy éppen valamelyik alkatrész gázos .

2016. júl. 20. 15:49
 8/11 anonim ***** válasza:

A 2es válaszoló gépét agyonüti az 1gb-os vga, az kevés neki.

A 6os válaszoló XEON-os gépe nagyon király!! (de a gtx-750 kb. ugyanaz, mint a 750ti, lényeg, hogy 2gb vram legyen, az a +10% nem jelent semmi egetrengetőt).

A 7es válaszoló is talál úgy látszik szemet, egész jót rakott össze. Rizikósabb, mint 1 helyről megvenni, kicsit érteni is kell hozzá hogy összerakd meg egy cpu hűtő még kelleni fog.

6-os vagy 7-es közül válassz (előbbi egyben van és arányos konfig, utóbbi újabb és erősebb a proci meg a vga is), de ne sokat tökölj, mert nem sokáig lesznek fenn szerintem.

2016. júl. 20. 16:19
 9/11 A kérdező kommentje:

A 6-os válaszoló álltal küldöt pc tényleg nem rossz viszont nem vagyok pesti konkrétan az ország másik felében lakok és az eladó nem hajlandó postázni vagy futár szolgálattal küldeni.Tehát ez nem az igazi.

A hetes által összerakoton gondolkozok de szívesen meghallgatok pár válaszolott.

Köszönöm a válaszokat ment a zöld pacsi.

2016. júl. 20. 19:02
 10/11 anonim ***** válasza:
sajan ezek a xeonok ma már nem elegek tapasztalatból írom.. akkor inkább a 7-es gépét vedd meg darabokban és szerezz valakit aki pár sörért összerakja
2016. júl. 21. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!