Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A TheVR csapatnak hogy a...

A TheVR csapatnak hogy a fenében van fejenként közel 1 millió forintos számítógépe?

Figyelt kérdés
Mit dolgoznak? Én is szeretnék ennyi pénzért PC-t vásárolni..

2016. júl. 20. 10:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
45%
Nem egyből építettek milliós gépeket. Hanem szépen mindent sorjában vettek meg.Nos igen a bemutatott termékekért a tech csatornán biztos kaptak pénz szerintem. Meg a 24 órás live alatt is többen küldtek pénzt a lego live alatt is elég sokan küldtek pénzt. régebben valami versenyen is nyertek 200.000ft ot az extreme digitaltól. abból is vettek cuccokat gondolom én. plusz Pisti elég jól kereshet mivel mondta valamelyik videóba hogy nem tanult tovább mert az idáig meg szerzett tudásával el kezdett dolgozni amivel elég jól kereshetett meg kereshet is és azért utána nem akart tovább tanulni. na meg ki tudja hogy milyen anyagi háttereik lehetnek mind kettőjüknek. Gondolom anyuci meg apuci sem szegény. De kedves kérdező te is dolgozz ne egyél sokat és 1-2-3 éven belül lesz 1 milliós géped. :D
2016. júl. 20. 23:46
 22/31 anonim ***** válasza:
24%

A havi majdnem 1 millió forintos youtube appanázsukból kijön akár havonta is egy ilyen PC.

Indíts te is egy trash gameplay csatornát és ha eleget őrjöngsz, szitkozódsz, osztod az észt, akkor te is vehetsz egy ilyen számítógépet egy havi YT pénzedből.

2016. júl. 21. 14:44
 23/31 Lord Hidan ***** válasza:
86%
Valami anti-fan végig lepontozott mindenkit? Még azt a válaszom is hogy kaptak a nézőktől winchestert...:D
2016. júl. 21. 19:15
 24/31 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit le vagy fel, nem szokásom. Én csak a tech csatornájuk miatt nézem őket, de volt már hogy egy-egy gameplay videót néztem, és eléggé alacsony színvonalú volt.
2016. júl. 21. 19:19
 25/31 anonim ***** válasza:
49%
én 50 válasz és 70% értékelés alatt megvonnám a választójogot ☺
2016. júl. 21. 19:19
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

Ámen.

Hol lehet az adminnak javaslatokat küldeni?:)

2016. júl. 21. 19:37
 27/31 anonim ***** válasza:
56%

25

Ezt én csak azért nem támogatom, (nyilván mert látod a százalékom:D) mert egy csomó embert ok nélkül pontoztak le. pl 2-3 éve még javában ajánlottuk az AMD-t itt, és az intel fanok szépen lestabilizálták a százalékom 60 körülre. Nameg pl az ezo kategóriában sem fogodják túl jól a szkeptikus (100%ig nem troll) válaszaimat. :D

2016. júl. 21. 19:42
 28/31 anonim ***** válasza:
akkor legyen inkább 25 válasz és 50% :)
2016. júl. 21. 19:57
 29/31 anonim ***** válasza:
95%

Lord Hidan: én pl pozitívat adtam.

A pontozást meg az emberek 90%-a nem hasznosság szerint adja hanem like és dislike gombként működteti.

Itt vagytok például ti, rajongók, a nem rajongókat meglehet lepontozzátok, a nem rajongók viszont titeket pontoznak le. Mint az AMD vs Intel példában is volt, ott is aki a másik táborban van, az biztos kapott egy negatívat.

Én egyik sem vagyok, sem elvakult rajongó (senki és semmi iránt nem rajongok, nem vagyok bálványimádó), s elvakult antirajongó sem, aki tűzzel vassal üldözné a rajongókat.

Csak leírom, amit megtudtam. A tudomásomra jutott dolgokhoz képest ítélem meg, hogy egy válaszoló használható választ, vagy nem értékelhetőt adott meg.

A szükséges válasz számot hamar össze lehet hozni regisztráció után és jó pontszámokat is, csak a többségnek tetsző véleményeket kell az elején írni, ezért szerintem a korlátozások nem működnének.

A média és a youtube is így működik, azt mondod, úgy nyilvánulsz meg, amire a többségnek igénye van és kedvelni kezdenek. Itt is kapod a lájkokat, ha tetszetős dolgokat írsz. Én nem, a képébe vágom a valóságot az embereknek, még ha nem is tetszik, ezért nem vagyok valami nagy százalékos.

Ahol szavazni lehet, az már magában hordozza a lehetőséget a visszaélésre és arra, hogy az emberek többségében szubjektív szavazatokat fognak adni. Ezért nem lehet tiszta szavazórendszert kialakítani.

2016. júl. 22. 00:14
 30/31 anonim válasza:
#11 mitől lenne gyerekes ha valaki szeretne egy (enyhén szólva) jó PC-t?
2016. aug. 13. 04:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!