Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Xbox 360 (vezetékes) kontrolle...

Xbox 360 (vezetékes) kontroller csatlakoztatása PC-re? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Sok kérdésem lenne.

1.Könnyen megy?Mármint úgy értem csak fogom és bedugom a gépbe és már megy is?

2.GTA 5 felismeri?(egyáltalán vannak olyan játékok amik nem ismerik fel?)Szóval,ha használom akkor tudom használni+kiírja,hogy pl:nem a backspace-el lehet (pl.térképet megnyitni,csak mondtam egy példát) hanem X-el?

3.Rezeg?Ugye Xboxon rezeg a kontroller,gépen is?

#PC #Xbox #Xbox 360 #Xbox 360 Controller #Xbox vezetékes kontroller #Xbox 360 vezetékes kontroller
2016. júl. 19. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Igen, mivel Microsoft termék ezért könnyű csatlakoztatni Windows-hoz (Ajnálott a 7/8/8.1/10)!

2. Igen, felismeri, kb minden játék felismeri. A kontroller gombjait fogja kiírni!

3. Igen, rezeg.

2016. júl. 19. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Ja, nagyon jó kotroller pc-re. Szerintem a legjobb választás kompatibilitás szempontjából. XO kontrollere is jó, csak drágább, és ha úgy sem játszunk verekedős játékkal, akkor a 360 kitűnő választás ;)

Persze vannak olcsóbb játékvezérlők is, de azok nem mindig működnek rendesen. Ezt úgy kell érteni, hogy azokhoz néha nem elég, hogy csak bedugod, hanem kellenek kiegészítő szoftverek is.

Tudom, hogy ezt nem kérdezted, de gondoltam leírom :D

2016. júl. 19. 20:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat :D
2016. júl. 19. 20:25
 4/6 A kérdező kommentje:
És Win 10-el is működik?
2016. júl. 20. 20:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Jajj bődületes nagy baromságot kérdeztem bocsánat :D
2016. júl. 20. 20:48
 6/6 anonim válasza:
Vezeték-nélkülit is hozza lehet csatlakoztatni a géphez?
2016. okt. 30. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!