Egy Gigabyte 730GT 1GB-os videókártyáról lenne szó. Tudom nem egy gamer cucc :D de azért mégis tudnák játszani régebbi játékokkal pl cod modern warfare 1,2, talán 3? Esetleg CS:GO? Nem kéne full graf meg ultra nagy fps :D
2016. júl. 17. 16:27
1/12 3 napos mákos lecsó válasza:
Ezzel a link-el szeretnélek lebeszélni róla:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
Amúgy meg mi a retkes, véreres, ******-ért nem lehet használni azt a ********* keresőt ,hogy megtaláld a többi ******** gt730-ról szóló kérdést?
Vegyél helyette használtan HD5850-et HD7850-et HD7770-et de ne ezt a szart.
2/12 anonim válasza:
#1.+1.
A GT széria multimédiára való.
3/12 anonim válasza:
Multimédiára sem, a legfrissebb mai processzorba integrált videovezérlők is elegek 4K filmnézéshez, a legtöbb még jobban is teljesít ennél a kártyánál. Ez az egész GT730 koncepció pénzkidobás.
4/12 anonim válasza:
5/12 3 napos mákos lecsó válasza:
+Ha van normális tápod (Értsd 850 watt Cooler Master nem Keep out meg ilyen *rosszak*) akkor tudsz venni hd6990 ANTILLES-t ami 450 wattot lenyel keresztbe de teljesítménye megkérdőjelezhetetlen.
6/12 anonim válasza:
HD6970 CF... Annyira nem nagy cucc.
7/12 3 napos mákos lecsó válasza:
Egy HD6990 occób mint két hd6970 és nincs probléma azzal ,hogy rosszúl skálázódik.
8/12 anonim válasza:
Miért ne lenne? Attól hogy egy PCB-n van két GPU, ugyan olyan lesz a skálázódás... Volt HD5970-em, nem kell megmagyarázni.
9/12 3 napos mákos lecsó válasza:
Akkor boccsi, kérlek ne pontozz le :D
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket!:)
Pedig én úgy láttam egész jó adatokat írnak róla..:/
Szerintetek ne féljek használtan venni vagy inkább legyen új?
2016. júl. 18. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!