Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok nekem ötletet adni...

Tudnátok nekem ötletet adni gépet összerakni?

Figyelt kérdés
alap gamer gépet akarok összerakni kb 40 ezerből. nembaj ha használt dolgok vannak benne

2016. júl. 17. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ennyiért csak a Gamer gép állom marad,írd le az elvárásaid mert ez nehezen fog sikerülni így.VGA kell most?

2.gen-est érdemes ennyiért összerakni mert jó áron vannak.

2016. júl. 17. 13:49
 2/13 anonim ***** válasza:
40 ezerből gamer gép? De mit akarsz vele játszani?
2016. júl. 17. 13:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Alap gamer szint 120-130 között mozog.
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

[link]

ennél lejjebb nem mennék, de ez is 60ezer.

40ezerért esélytelen.

5/13 anonim ***** válasza:
Van esetleg már valamilyen alap ami meg van? Lehet elég lenne csak processzort vagy videokártyát cserélni esetleg RAMot bővíteni. Használt dolgokból alaplapostól, gépházastul mindenestől nem igazán fog 40K-ból kijönni használtan sem.
2016. júl. 17. 13:54
 6/13 anonim ***** válasza:

#4.Abban LC táp van szóval nem ajánlott,illetve a HDD túl kicsi méretű.Ez így +20K lenne úgy pedig már 80K-nál járunk.

Kérdésre:

[link]

12K

[link]

15K

[link]

8K

[link]

4,5K

[link]

4K

[link]

1,5K

Ez alá ne add,később egy használd HD7770.

2016. júl. 17. 14:20
 7/13 anonim ***** válasza:

[link] Még VGA kell bele.

Vagy: [link] Tápot cserélni, jobb VGA kell bele.

Vagy: [link] 40 ezerre lealkudva, táp pontos típusát meg kéne kérdezni, VGA még kell bele.

Vagy: [link] Talán ez volna a legjobb választás.

2016. júl. 17. 14:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Nézzük meg jobban kicsit ezt a tápot, azért a védelem benne van és a nem csúcs tápokkal általában a terhelés fokozásával jönnek elő a gondok (csökken a feszültség, nő a zaj).

Egy hexa 400 táp pl. hiába fsp, ha veszélyesnek mondható a feszültség zaj.

Na most fenti konfigban ez a táp stressz teszt alatt a konnektorból fog kivenni kb. 200W-ot összesen, ami valljuk be, még csak közelében sincs a névleges teljesítményének.

Tehát én úgy ítélem meg, hogy ez nem minősül veszélyesnek, ebben a konfigban.

Egy fx83xx meg egy r9 290 mellé már nem tenném hosszútávra, ott tuninggal már a türőképességét feszegetnénk, ami nem túl jó ötlet.

Az LC is gyárt minőségi tápot, nézd csak meg az LC-9550 500W típust. 20E, gold és nagyon jó feszültség szabályozással.

Tehát csak azért leírni, mert LC, öreg hiba.

Ahogy pl. PH-n megemlítettem az LC-CC-95 hűtőt és kiröhögött a hűtős topikgazda meg kikérte magának, aztán szépen bemásoltam neki a teszt eredményeit meg saját tapasztalatokat oszt inkább törölték a HSZ-t.

Nem kell elfogultnak lenni, hanem nyitottnak.

2016. júl. 17. 14:56
 9/13 anonim ***** válasza:

7es

az az utsó i3 valóban jónak tűnik, közel is van a megadott kerethez.

2016. júl. 17. 15:00
 10/13 anonim ***** válasza:

6os

minden alkatrészt külön beszerezni nem túl okos, csak a járulékos költségek akár 10E. (posta, utalás)

2016. júl. 17. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!