Tudnátok nekem ötletet adni gépet összerakni?
Ennyiért csak a Gamer gép állom marad,írd le az elvárásaid mert ez nehezen fog sikerülni így.VGA kell most?
2.gen-est érdemes ennyiért összerakni mert jó áron vannak.
Nézzük meg jobban kicsit ezt a tápot, azért a védelem benne van és a nem csúcs tápokkal általában a terhelés fokozásával jönnek elő a gondok (csökken a feszültség, nő a zaj).
Egy hexa 400 táp pl. hiába fsp, ha veszélyesnek mondható a feszültség zaj.
Na most fenti konfigban ez a táp stressz teszt alatt a konnektorból fog kivenni kb. 200W-ot összesen, ami valljuk be, még csak közelében sincs a névleges teljesítményének.
Tehát én úgy ítélem meg, hogy ez nem minősül veszélyesnek, ebben a konfigban.
Egy fx83xx meg egy r9 290 mellé már nem tenném hosszútávra, ott tuninggal már a türőképességét feszegetnénk, ami nem túl jó ötlet.
Az LC is gyárt minőségi tápot, nézd csak meg az LC-9550 500W típust. 20E, gold és nagyon jó feszültség szabályozással.
Tehát csak azért leírni, mert LC, öreg hiba.
Ahogy pl. PH-n megemlítettem az LC-CC-95 hűtőt és kiröhögött a hűtős topikgazda meg kikérte magának, aztán szépen bemásoltam neki a teszt eredményeit meg saját tapasztalatokat oszt inkább törölték a HSZ-t.
Nem kell elfogultnak lenni, hanem nyitottnak.
7es
az az utsó i3 valóban jónak tűnik, közel is van a megadott kerethez.
6os
minden alkatrészt külön beszerezni nem túl okos, csak a járulékos költségek akár 10E. (posta, utalás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!