Miért nem indul a gépem?
Procit cseréltem,alaplap neve MSI MS-7187 (Medion OEM).
Memoria:DDR2-533 DDR2 SDRAM (5-4-4-12 @ 266 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
Aida64 szerint a lap támogatja.
A proci amit beleraktam:Intel® Core™2 Duo Processor E6700 (4M Cache, 2.66 GHz, 1066 MHz FSB)
Ami volt benne:Intel® Pentium® D Processor 820 (2M Cache, 2.80 GHz, 800 MHz FSB)
Segítsetek!
Mert az a táp elve egy hulladék, szóval nem kellene még ezt a gépet se lefüstöltetni vele.
Amúgy egyáltalán nem indul?
A tápot minden féle képpen kukázni kellene.
Az a baj, hogy nem lelem se a Medion se az MSI oldalán a CPU támogatási listát így elképzelhető, hogy a CPU-t nem támogatja a lap hiába 775-ös mind a kettő.
De mondom erről nem tudok mit nyilatkozni mert nem találok semmi infót, egyedül azt találtam, hogy a Pentium E6700 nem kompatibilis a dologgal, semmi mást.
De még kutakodok hátha valami, de nem fűznék hozzá sok reményt mert a Medion nem mai gyerek ám szóval lehet nem is került fel bármi a netre ezzel kapcsolatban.
Alaplapi lapkakészlet Intel Lakeport i945P
Ez is támogatja.
Én ezt találtam. a listából le lehet tölteni a használati
utasítást és ott is írnak az 1066-os fsb röl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!