Mennyi fps javulást lehet elérni VGA OC-zással? MSI armor 2x-nek jó a vram hűtése?
Figyelt kérdés
Msi armor 2x 960 2gb kártyám van.
Kérdésem az, hogy általában a gtx960as kártyákat(2gb) tuningolva mennyi pluszt add az fps-hez. Illetve az armor 2x-nek jó a vram hűtése? Szoftveresen mérhető?(vram hőm.)
Azt hallottam h oc-zas a vram miatt veszélyes, mert általában az döglik meg előbb mint a gpu.
2016. júl. 16. 23:16
11/14 A kérdező kommentje:
I5 6500
Vga temp: módosított venti sebességgel (50%) 65 fölé néha kikukucskál, de mostanában annyiszor nem mert hűvös van <3
2016. júl. 17. 00:49
12/14 A kérdező kommentje:
Cpu max 55 fok de ez is csak a melegebb időkben... ablak közelében van a gép. 10. Emeleten lakom, késő délután van a szobában 30 fok simán.
2016. júl. 17. 00:54
13/14 anonim válasza:
"Háta proci nem egy erőmű, és a RAM is kevés. Szerintem ne csodálkozz."
A hivatalos gépigény megszab 4gb-ram ot a minimum rendszerkövetelménynek.Mikor én low-on játszottam,3gb fölött nem evett.Úgyhogy a ramnak elégnek kell lennie.
14/14 anonim válasza:
WTF....Hogy kerültem én ehhez a kérdéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!