Számítógép ujra indul?
Figyelt kérdés
HELP!! Miért indul ujra a gépem magátol? Vagyis nem ujra indul hanem leáll és ugy bekapocsol.. DE csak játék közben..(the forest)
Pc:
P5Qle alaplap-43FOK
Quad Q6600-40FOK
Gts450 1GB-46FOK
8GB RAM DDR2
FSP 400 60GLN
500HDD
Én tápra tippelek .
A válaszokat előre is köszönöm.
2016. júl. 16. 15:21
2/15 A kérdező kommentje:
FSP 400 60GLN
Nem melegszik.. Így látszatra nincs gond vele...
2016. júl. 16. 15:24
3/15 A kérdező kommentje:
Ma 1x ujra índítottam 1 év után az is lehet gond?
2016. júl. 16. 15:26
4/15 MGéza válasza:
Ez egy régebbi fajta pfs, lehet újkorában nem volt vele semmi gond, de mostanra már megadhatta magát, jó minőség ide vagy amoda. A reset szerű újraindulások oka majdnem mindig az, hogy a táp nem tudja kielégíteni az energiaigényét a konfigodnak, így lesz egy pillanatnyi áramkimaradás és újraindul a gép, tehát az egész olyan, mintha megnyomnád a reset gombot.
6/15 A kérdező kommentje:
100% h a táp?
Milyet vegyek?
2016. júl. 16. 15:59
7/15 A kérdező kommentje:
Ja és csak játêk közben van ez.. Most is megy 3 orája és nem indult ujra.. Még ha filmet nézek akkor sem.. Nem a játék a hibás?
2016. júl. 16. 16:02
8/15 MGéza válasza:
Szinte biztos, ha filmet nézel az nem terheli annyira gpu-t, mintha játszanál. A gpu-cpu terhelés alatt nagyobb árammennyiséget vesz fel, ezért indul újra a géped. Mennyid lenne tápra?
9/15 A kérdező kommentje:
Hoppá! Más játéknál nem indul ujra(gtav,cod) de rá mentem a the forestra és (amikor belevágtam a fába ujra indult) lehet hogy driver hiba.. De akkor is ki kell cserélnem a tápot mert régi
2016. júl. 16. 16:25
10/15 A kérdező kommentje:
Hoppá! Csak a forest jateknal van ez másnál nem.
Pl.cod,gtav stb.. Sztm driver hiba.. De akkoris hamarosan kell egy uj táp. Szoval valami 600w os?
2016. júl. 16. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!