Mi a véleményetek egy Sapphire Radeon HD5750 Vapor-X-ról?
Szia. Kiváló kártya, komoly hardver, ár-érték arányban is jó. (kérdés, hol és mennyiért veszed meg). Ne feledd, 2 év gyári garancia jár hozzá!
Az alaplapba belemegy.
Én is ilyet veszek majd a nyáron, szupi kártya :D
Hát eléggé jól viszi a mai játékokat, és sztem ezzel a kártyával nem lesz bajod 3 évig. Assassins's Creed 2 Fifa 10, NFS Shift, Dirt 2 és megkockáztatom, hogy a GTA IV is jó magas beállításokon is futna rajta. Írdd be a youtube-ra, hogy HD5750 és kiad egy csomó játék tesztet ezzel a videókártyával.
Nem ismerem ezt az Abit márkát, de én inkább egy jó Gigabyte alaplapot vennék, mondjuk egy Gigabyte GA-MA770-UD3 alaplapot, mondjuk egy AMD Phenom II x4 955 3.2Ghz BE procival és 2x 2GB ddr3 1333Mhz-es Rammal. <-- nekem ilyen gépem lesz kb. 150-160ezer forint értékben.
de én egy Geforce 8600gt cserélek el erre a kártyára és még fizetek rá 3ezret
szerintetek megéri?
Milyen játékot visz full grafikán? Ez? Akármilyent :) 1 Gb ram, komoly lapkakészlet, nem nagyon van ami megakaszthatja.
Ha 3000et kell ráfizess csak, akkor tapsolva vedd meg. Feltéve, ha nincs semmi baja a kártyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!