Más lesz a grafikájú is az új Xbox One S nek?
Most igazából arra gondolok hogy pl. GTA v ott a ps4 jobb grafikával szolgált a Onenál viszont az új erősebb hardverű xbox One S jobb is lesz a grafikája GtaV alatt??
Részletesebb árnyékok,jobb post fx, stb...
Na mi a baj, privátban megy az ugatás mi, te kis taknyos senkiházi, akkor vedd a szádra anyámat ha meglátogatom a tiédet a sarkon....
Nyelt volna le inkább....
Először fogalmazd meg normálisan a kérdést!
Honnan veszed, hogy a GTA V grafikája PS4-en szebb? Szomolod a pixeleket? A szemed a 0,1FPS-es különbséget is érzékeli?
Ez a kérdés tényleg az ezotéria kategóriába tartozik.
Ha nekem is szeretnél privát üzenetben kedveskedni, nyugodtan hanyagolhatod, mivel létezik egy tiltás gomb...
Na mi van, látom továbbra is csak privátban tudsz pofázni kisköcsög....
Kurdi Ákos vagy hogy a fszba hívnak, legalább gondolkodjál már el azon, hogy miért kapod tőlem a fejmosást te kis csicska sz@rházi semmirekellő...
Tudnám meg azt, hogy hol laktok beépítenélek a falba titeket semmirekellő csicskák akik nem tudják mérlegelni a dolgokat és teljesen fölöslegesen anyáznak...
Mond meg hol laksz elmegyek hozzád de akkor a sürgősségin kötsz ki én pedig a rendőrségen....
Ja és mondjuk jó volna ha ITT próbálnál meg ugatni mint privátban mert abból nem kérek, kösz...
A legnagyobb különbség pedig az, hogy míg én felvállalom a nevem addig te csak a privát üzenetekben tudsz pofázni....
ITT ugassál a neveddel, ne csak privátban legyen nagy a pofád....
kérdező, te egy retardált pö
cs vagy! Azoknak szólsz be akik segítenének! Nem pedig azoknak, akik rosszat tettek veled, életben hagytak (kb 10 éve), @nyádéknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!