Sokkal jobb lesz a monitorom képe VGA helyett HDMI-vel? Megfogalmazná valaki a különbséget?
Semmiben, max a színek lesznek jobbak.
Hiba volt ekkora fhd monitort venni, add el.
Na végre értelmes emberek. Mindenhol azt olvasni a nagyokosoktól, hogy a fHD jó 42 colig is, úgyse látni a különbséget blabalba stb. Végre látok három embert, aki tudja hogy nem. Istenem, ez csoda.
HDMI-vel se lesz jobb, sajnos a pixelek akkorák, amekkorák. Esetleg Winben a cleartype vagy mi a fene a neve opciót ha bekapcsolod lehet jobb lesz. Bár szerintem a Win érzékeli az LCD monitort és alapból bekapcsolja.
Ki mondta, hogy nem jobb a hdmi?
Annyit mondtam, hogy a ppi-t nem javítja, mert a kérdezőnek az a baja, hogy kicsi a ppi, nem a színekkel stb van baja
Nekem csak 24 colos van, egy 19 colosról váltottam és ezen egyértelműen nagyobbak a pixelek és rondább, de idővel megszoktam. Sajnos 2560x1440-re nem telt.
De egyébként kijelzők között is van különbség, van ahol picit nagyobb a hézag a pixelek között maguk a pixelek meg kisebbek és emiatt van egy fura rácsos beütése, tehát 27 és 27 col között is lehet különbség.
en a gepem rakotom vga-n a 82cm tvre ocsmamyabb sokkal mint hdmi-vel
Clear type alapertelmezetten be van kapcsolva...
Szoveg nallam gyonyoruszep semmi gond vele 1920x1080on
Nincs HDMI-képes videokártyám (egyelőre).
Ha veszek egy átalakító kábelt, annak van bármi értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!