Tudnátok videókártyát ajánlani?
R9 380-ra gondoltam,viszont nVidia kártyák is érdekelnek.
Maximum 70k,játékra.
(Mivel magas vram igényű programokat is szoktam használni,így legalább 3gb memóriával kéne,de jobb lenne a 4gb.)
használtan is érdekel? láttam már gtx 970et 70k-ért is.
újonnan max egy gtx 960 4gb / r9 380 4gb jönne össze. Így viszont meg az a kérdés h gtx 960 vs r9 380, amit már több ezerszer meg lett válaszolva.
Most nem szabad venni videókártyát, olyan szeptember-október környékén nézz körül.
Most csak ratyi gyenge kártyákat tudnál annyiért venni (380x-gtx960-380) amik már most se nagyszámok, még highoz se elegek már 60 fps mellé.
Rx 480-ra várj amíg normalizálódik az ára, vagy az rx 470-re. Most semmiképp ne vegyél kártyát.
Használtan gtx 970 érné meg ennyiért, de ismerve a magyar használt piacot, azt csak 85-90 ezerért találsz, annyit meg nem ér már, főleg, hogy a dx12-ben rosszabb a teljesítménye mint dx11-ben async miatt(-1%,de akkor is -1%).
Ennyiért még kapsz gtx 780Ti-t, de az kepler és a seggtörlésre talán épp elég ha már highon akarsz játszani. Gtx 970 erősebb nála és mint mondtam a gtx 970 is már határeset. Lehet lepontozni, de ezek a kőkemény tények, lehet szomorkodni vagy sem, ezek benchmarkok alatt készültek a doom alatt. A Bf1 is dx12-t fog használni ahogy a jövő is. Ha pedig valaki egy minimálbért elkölt a videókártyára, akkor azt helyesen tegye szerintem.
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos szeptemberig nem birok várni,mert most rakom össze a számítógépem,és az előző videókártyámat már eladtam,így most meg vagyok lőve.
Első vok
Igazából max azért éri meg megvárni, hogy kijöjjenek ezek az új vga-ak, hogy legyen áresés, és akkor olcsóbban tudsz venni gtx960at/r9 380at, mert gondolom nem lesz pénzed rx480-ra meg gtx1060-ra...
De a másik opció amit mondtam, hogy használtan venni sem utolsó
"Most nem szabad venni videókártyát"
Hogy lehet ekkora baromságot leírni ?
Ajjj de tudtam, hogy lefognak pontozni a nagyemberek:D
Opengl
Vulkan
De azért szivesen meghallgatom, hogy miért pontozott le olyan sok ember(valaki felpontozott, mert nem 0%,annak köszi:D)
Vetessétek csak meg vele a r9 380-at, amikor ha várna egy kicsit sokkal jobbat is kaphatna(rx 480 vagy használt r9 390 ára jó lenne), akkor meg majd szomorkodhat.
Arról nem is beszélve, hogy van 1-2 játék ami élvezhetetlen gtx 970/r9 390 szint alatt mint pl az Ark Survival Evolved. Nem érdekel, hogy optimalizálatlan az a játék, top 10 játék között van a steamen és nehogymár a kérdező kib***on 70 ezret és legyen olyan játék a piacon már most amit csak lowon képes 60 fps-el elfuttatni.
De nem az én bajom persze, az én ku** anyám, hogy én nem csak beírogatom, hogy "vegyél r9 380-at", hanem az érem rosszabbik oldalát is bemutatom.
Én nem pontozgatok, de te biztos hogy írtál ide választ ?
Nem látok 69%-al senkit itt. Vagy két profilod van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!