Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Néha magától mozog az egér,...

Néha magától mozog az egér, miért?

Figyelt kérdés

Vettem egy új laptopot, minden tökéletes, egyetlen dolgot kivéve. Ha az egerem be van dugva az egyik USB portba (a 2.0-ásba szoktam, a két 3.0-ásat meghagyom a pendriveoknak, külső merevlemezeknek), akkor néha egyszer csak megindul az egér, és elmegy a bal alsó sarokba, és nem lehet onnan elmozdítani, még a touch pad-del sem. Ilyenkor kihúzom az egeret, visszadugom, ezután már nincs probléma, újra mozgatható az egér. Azonban újra és újra megtörténik a dolog, az változó, hogy milyen időközönként (vagy hogy 1 óra múlva, fél óra múlva jön elő megint, de volt már olyan is hogy két perc múlva újra elment a sarokba az egér...). Korábban már használtam ezt az egeret más géppel, laptoppal, nem volt sose ilyen problémám.

Mi lehet a probléma oka, és mi a megoldás?

2016. júl. 14. 18:41
 1/2 Takysoft ***** válasza:

Először is, kapcsold ki a Windows snapTo funkcióját, ha be van kapcsolva.

magyar windowsban Ugrás a neve az egérbeállításokban.

Bár kb senki se használja szóval nem hiszem, h itt lesz a gond.

Biztosan jó az egér? MOST is megy másik gépen?

Van esetleg más bevitel? grafikai tábla pl, ami interferálhat?

Próbáltad letiltani a touchpad-et? az is bezeverhat... tiltsd le az Eszközkezelőben, akár csak a teszt erejéig.

Másik egérrel próbáltad? lehetőleg más gyártótól....

2016. júl. 15. 13:41
 2/2 A kérdező kommentje:

A snapTo funkciót nem találom hol lehet kikapcsolni...

Másik gépen nincs baj az egérrel

A touchpad letiltása nem segített

A másik egeret éppen tesztelem, egyelőre nincs probléma (de még csak 5 perce használom)

2016. júl. 16. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!