Néha magától mozog az egér, miért?
Vettem egy új laptopot, minden tökéletes, egyetlen dolgot kivéve. Ha az egerem be van dugva az egyik USB portba (a 2.0-ásba szoktam, a két 3.0-ásat meghagyom a pendriveoknak, külső merevlemezeknek), akkor néha egyszer csak megindul az egér, és elmegy a bal alsó sarokba, és nem lehet onnan elmozdítani, még a touch pad-del sem. Ilyenkor kihúzom az egeret, visszadugom, ezután már nincs probléma, újra mozgatható az egér. Azonban újra és újra megtörténik a dolog, az változó, hogy milyen időközönként (vagy hogy 1 óra múlva, fél óra múlva jön elő megint, de volt már olyan is hogy két perc múlva újra elment a sarokba az egér...). Korábban már használtam ezt az egeret más géppel, laptoppal, nem volt sose ilyen problémám.
Mi lehet a probléma oka, és mi a megoldás?
Először is, kapcsold ki a Windows snapTo funkcióját, ha be van kapcsolva.
magyar windowsban Ugrás a neve az egérbeállításokban.
Bár kb senki se használja szóval nem hiszem, h itt lesz a gond.
Biztosan jó az egér? MOST is megy másik gépen?
Van esetleg más bevitel? grafikai tábla pl, ami interferálhat?
Próbáltad letiltani a touchpad-et? az is bezeverhat... tiltsd le az Eszközkezelőben, akár csak a teszt erejéig.
Másik egérrel próbáltad? lehetőleg más gyártótól....
A snapTo funkciót nem találom hol lehet kikapcsolni...
Másik gépen nincs baj az egérrel
A touchpad letiltása nem segített
A másik egeret éppen tesztelem, egyelőre nincs probléma (de még csak 5 perce használom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!