Mi baja lehet a ps2nek?
Figyelt kérdés
ki van chippelve mindent visz filmet,zenét egyedül játékot nem se másoltat se eredetit. úgy indult hogy nagyon akadva mentek a játékok és kb 8x kellett újra indítani a gépet hogy induljon most meg sehogy nem indulnak2010. ápr. 15. 19:38
1/2 anonim válasza:
valószínüleg az olvasó része égett ki/romlott el. velem is ezvolt, a. - os dvd-re kell írni a játékokat a legkissebb írási sebességgel, vagy nem csippelni kell hanem soft moddolni.
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen bajom, elvittem egy TV szerelőhöz, mondtam neki hogy szedje szét és tisztítsa ki, mert hót por volt a belseje. Hazavittem, és olyan volt mint új korában, de lehet hogy az a bajod, mint amit az első válaszoló írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!