Mitől eshet vissza az FPS-em játékok alatt?
Figyelt kérdés
Pl: GTA 5 alatt ami 50-60 fps-el fut átlagosan a gépemen egyszercsak 5-10 fps alá esik (más játékoknál is előfordult már)
i5-6600K
GTX 970
8gb ram
és egy öreg HDD ami egyszer már kattogott... de abbahagyta
Ha újraindítoma gépet egy ideig jó, utánna megint kezdi.
Alien Isolationnaál is fix 60 ról 30-ra majd lejjebb esik az fps.
Mi lehet a gond?
2016. júl. 14. 13:58
11/17 anonim válasza:
azért annyira nem hulladék az a táp lehet nem pont bronze minősítés ..
12/17 MGéza válasza:
Akkor ott a hiba. Gyenge táppal tuningolsz és instabillá válik tőle a rendszer. Tök mindegy hogy te mit hiszel a tápodról, a CM-nek ez a tápja nem erre van kitalálva. Búcsúzz el a tuningtól, amúgy is fölösleges, vagy vegyél jobb tápot.
13/17 MGéza válasza:
11: kicsit azért nézz már körül, a CM alsó kategóriás tápja az épp hogy elmegy kategóriába tartoznak. Meg kéne tanulni, a CM nem tápmárka, hanem egy periféria, főleg házakat és hűtéseket gyártó cég, amely külsős cégeket kér fel tápok gyártására és sajátként matricázva eladja, ebből adódóan elég változó minőséget produkálnak, a gagyitól a prémium kategóriáig bezárólag.
14/17 A kérdező kommentje:
A táppal semmi gond, majd egy éve megy 4,2 Ghz-en a proci, és semmi nem volt vele (főleg h amikor felhúztam orrba szájba stresszeltem az egész konfigot reggel 9 től este 9 ig... és semmi gond nem volt.
A HDD-m a ludas, régen kattogott, azt hittem megúsztam...de nem :S
Am am mekad a gém vadul villog a töltés led... és csak akkor.
2016. júl. 14. 20:35
15/17 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy valami 99%-osan használja a GPU-t, úgy, hogy semmi se fut a Steam-en kívül :S Ez mi?
2016. júl. 15. 18:39
16/17 anonim válasza:
az bezony valami vírus . windows újra telepítés mehet !
17/17 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam vga driver régebbi verziójával de így is rossz... igen valszeg valami vírus lesz , olvastam én is fórumokon :S
2016. júl. 15. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!