Most vettem egy ASUS X550JX-XX016D notebookot, de ha játszok rajta állandóan túlmelegszik? Többi lent
Figyelt kérdés
Egyetem miatt vettem de azért amikor nincs más dolgom játszani is akarok rajta. Rátettem a Dark Soult 3 -at és maxon viszi lagg nélkül azonban a proci állandóan túlmelegszik kb volt már 93 fok is és egyszer már ki is kapcsolt. Lehet az ellen valamit hogy ne kapcsoljon ki (Ilyen hűtőventilátort már vettem alá de lófaszt se ér)?2016. júl. 13. 22:10
1/5 anonim válasza:
Gratulálok....
Örülj inkább, hogy nem füstölt el a CPU hanem lekapcsolt időben a gép....
Eszed amennyi látszik már meg ne haragudj...
DS 3-at meg maxon nyomni ezzel a lapossal....
Jó hogy nem DOOM-al kínzod.
A hűtő ventilátor meg akkor fog érni valamit ha olyan a kialakítás az alján a laposnak, hogy ott be tudja tolni a hűvös levegőt és a belső pedig kifújja...
Alapvető fizika....
Tanácsaim:
-Vedd lejjebb a beállításokat.
-Hogy növeld az akku élettartamát csökkentsd a fényerőt.
-Légkondit a helységbe.
-Fordíts a billentyűzet felé egy ventilátort.
2/5 A kérdező kommentje:
Lowon játszok rajta csak kipróbálta maxon is és úgy is felmelegszik, a gépnek meg olyan a kialakítása ahogyan írtad különben nem vettem volna alá hűtőt.
2016. júl. 13. 22:39
3/5 anonim válasza:
Akkor vagy 40 fok van nálad vagy akkor is túl megterhelő a gépnek a játék amit még tovább csak felbontás csökkentéssel tudsz könnyíteni.
4/5 A kérdező kommentje:
igen, az igaz hogy nagyon meleg van a szobámban erre én is gondoltam
2016. júl. 13. 22:44
5/5 A kérdező kommentje:
Csak ez az első laposom és nem igazán van tapasztalatom ,hogy mit bírna kés mit nem, de miután kikapcsolt azóta nem játszottam vele.
2016. júl. 13. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!