Hamarosan szeretnék venni egy GTX 1070-et, 1080 még jobb lenne de az nekem már túl drága.
Jelenlegi konfigom: Intel Core i7-6700K,Kingston,16GB 2666Mhz DDR4,Seasonic X 650-es táp, és jelenleg csak egy GTX 750 Ti van mellette, de ilyen proci mellé nagyon kevés ez a kártya, ezért kéne váltani meg amúgyis több mint két éves lesz a 750.
Szóval a GTX 1070 -ek közül melyiket válasszam, illetve van legalább egy GTX 980 szintjén az 1070 ? Válaszokat előre is köszönöm!
Én ezt venném 10essel olcsóbb de ennek is jó a hűtése persze tuningra nem olyan jó.
Az 1070 2-3%-al erősebb a gtx 980 Ti-nél
2016. júl. 13. 21:03
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ment a zöld mindenkinek,ha erősebb a 980 Ti-nél akkor nekem tökéletes lesz egy ideig. Én az ASUS ROG STRIX 1070 OC 8GB-ot néztem, az 580 euró, az nem lenne jobb ? Vagy az MSI jobb lenne ? Előre is köszi!
2016. júl. 13. 21:56
4/12 Lord Hidan válasza:
Semmivel se tud többet az asus gondolom csak drágább..
Hűtésre különbözik csak + gyári oc-ra amit te is megtudsz csinálni ha az asusé nagyobb lenne picivel
Köszi a válaszokat, átgondolom még mert az ASUS nagyon tetszik, viszont lehet maradok MSInél ha teljesítményben hasonló.
2016. júl. 14. 10:53
8/12 A kérdező kommentje:
Közben gondolkodtam és a Zalman Z11 Plus gépházba nem nagyon férne be az ASUS ROG Strix GTX 1070 mert 29,8cm -es a kártya. :/ Megoldható lenne hogy beférjen ? (HDD tartó végett nem fér be,ismerősöm járt így AMD kártya és ugyanez a gépház kifűrészelt 10CM- t és jó lett, de nem tudom.) Esetleg "GAINWARD GeForce GTX 1070 GLH Phoenix" elég jó árban is van és teljesítményben sem rossz ennek a memóriája 8500 Mhz ha minden igaz, vagy valamelyik eVga nem lenne jó ?
2016. júl. 14. 14:22
9/12 levente501 válasza:
Teljesen átérzem a helyzetedet. Nekem is az Asus darab tetszik a legjobban, főleg, hogy RGB világítás van rajta. A gond vele, hogy drága és egy MSI azért olcsóbb is lenne picit, meg szerintem jobb hűtést is kapott. Ahogy előttem írták, OC-zni te is tudsz. Szép ház az a Z11, jól szellőzik, de kicsi benne a hely a VGA-nak. Szerintem nézz körül kisebb kártyák után, pl. az EVGA-k is nagyon jók. Ha mindenkép ragaszkodsz az ASUS-hoz, akkor nem ajánlom, de akár kicsit lehetne biztos leszedni a gépházból pl. HDD foglalatok kivágásával, de mégegyszer mondom, nem ajánlom!
2016. júl. 17. 02:33
10/12 Lord Hidan válasza:
Én az armor x2-t ajánlom a legjobban. Olcsó a többihez képest és teljesen jó hűtésre az is. Nem jobb semmivel az asus. A gpu ugyan úgy egy gtx 1070-é abban is. Oc-t annyira nem bírja de ha oc kell akkor viszont a twin frozos msi-t ajánlom.
Sok szép ház van még ilyen árban. Ott a zalman z9 neo vagy a phanteks enthoo pro m. 18-23ezres áron megkapni őket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!