Miért van az, hogy vettem egy új videókártyát és azóta kevesebb az FPS-em csgo-ban minden másban pedig sokkal jobban telljesít a kártya mint eddig?
Ez előtt egy Radeon HD7850volt amit leváltottam egy GTX950-re. Konfigom: Intel Core I3-550 3.20 Ghz(4 cpus)
4x2 giga ram 1330-as (8GB)
Gigabyte GeForce GTX950 windforce 2-es OC
Win10-t használok
Sokan mondták ,hogy processzor de nem hiszem ez butaság egy sokkal processzor igényesebb kártyával több FPS-em volt csgoban a radeon HD7850-el 120-180 ezzel meg a GTX950-el van 60-80 mások meg aztirják 200 is van meg több is és ez igaz mert haveromnak is ugyan ilyen kártyája van és neki is jó I3-as procival ugyan úgy. Nekem is egyedül a csgo ami rosszabb sokkal. Nem vagyok FPS bzi de zavar ,hogy nem telljesít annyit amennyit kéne neki + NUKE-on 30-40 az fps szóval ezt nem értem. Vsync-et is kikapcsoltam meg mindent és nem jó egyszerűen. Esetleg van valakinek valami ötlete ?
#1 teljesen mindegy hogy pcie 2.0 vagy 3.0
Haverodnak is ilyen i3 van? Mert az tényleg nem mindegy. Ez első generációs i3 a cs:go meg elég cpu igényes játék. a 7850el pont jól megvoltak egymással még ez lehet már sok neki
Szerinted dísznek adják ki újabb interfészeket? Igaz hogy csak az nem számít sokat, de ha a többi láncszem is gyengébb, akkor már érezhető a romlás ahhoz képest, amit a kártyának tudnia kellene.
Már elég jól ki lett tárgyalva a kérdésed.Miért kérdezed meg újra?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!