Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Táp vagy a processzor romlott el?

Táp vagy a processzor romlott el?

Figyelt kérdés
Bekapcsolom a gépet és csak zúg, pörög minden ahogy kell de meg se nyikkan, képet se ad, még a bioshoz sem. Mi romolhatott el?
2010. ápr. 15. 17:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

ha nem csinál semmit, meg se nyikkan, de működik, a táp adja az áramot, stb, akkor a proci. az olyan mint az agy. agyhalál.

de szerezz be kölcsönbe egy tápot és próbáld ki esetleg, de sztem proci vagy alaplap.

2010. ápr. 15. 17:21
 2/12 anonim ***** válasza:
Ez a tünet ramra is utalhat.
2010. ápr. 15. 20:04
 3/12 anonim ***** válasza:

ha csak a rammal lenne a gond, akkor sípolna a gép. Viszont ha nem kap áramot rendesen, vagy ha a procival van gond, vagy az alaplappal, akkor nem sípol.

a sípoláshot egy működő proci és alaplap kell.

a proci az agy, az alaplap a gerinc. ha az embernél ezek közül valamelyik sérül, nem működik, akkor lehet, hogy nincsen semmi reakció. ugyebár agyhalott nem érez fájdalmat semmit. a gerincsérült pedig lebénulhat és szintén nincs testi külső reakció.

2010. ápr. 15. 20:09
 4/12 anonim ***** válasza:

Biztosan nem a táp rossz!Ha azzzal lenne gond, nem kapna áramot!Ha a processzor lenne a rossz nem kezdene pörögni a venti, szintén olyan mintha nem lenne "áram"!

A memória csak akkor sípol, ha nincs benne, mármint a slot-ba 1 kártya sem, azonban lehet,hogy több ram van benne és valamelyik még működne:-S (talán).

Úgy emlékszem, hogy ha a winyó rossz, akkor legalább a bios betölt!

Végső következtetésként, én 3 dologra gyanakkodnék:

- Videókártya (ha nem alaplapi)

- alaplap

- memória.

Ui.: szerintem sem a proci sem a táp nem romlott el.

2010. ápr. 15. 21:09
 5/12 anonim ***** válasza:
van jel, bekapcsol a monitor? Feltételezem nem. Egy procit nehéz ám tönkretenni, VGA lesz a ludas. Próbáld ki egy másikkal mindenképp.
2010. ápr. 15. 21:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem is csinál néha olyat hogy rendesen bejön a Windows még hangja is van de képet nem ad.Ha rezetelem akkor utána általában bejön rendesen.

Először én is videokártyára gyanakodtam de amióta cseréltem azóta is néha ismétlődik ez a jelenség.

Én monitorhibára gyanakszom(az én esetemben), lehet hogy nálad is ?

2010. ápr. 15. 23:18
 7/12 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat.

-A videókártya integrált

-2 memóriakártya is van benne

-2 monitorral is próbáltuk, ezek szerint alaplapi hiba lesz?

2010. ápr. 16. 16:44
 8/12 anonim válasza:
Biztos hogy a proci lessz! Szopás! :)
2010. ápr. 18. 14:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Sokba fog kerülni, mert ez processzor csere. Rémes...
2010. ápr. 18. 16:51
 10/12 ceri ***** válasza:
Mért ne lehetne VGA? Kérjél kölcsön egy akár milyen régi de működőt ami jó az alaplapodba, és próbáld ki.
2010. ápr. 19. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!