Windows 10pro támogatja az Nvidiát?
Oyan jelnsègem van ,hogy felraktak a win 10pro ès azòta nem lehet megtalalni a vga-t. ( Nvidia Geforce Gt 970m) Se progra se driver nem találja.
Mi lehet a hiba?
1. Toshiba sal L50-A-19N
2. A drive megvan, de nem találja a vga-t!!!!
Már bocs de hivatalos weboldal szerint ebben a gépben gtx 740M van, nem 970m. Itt lehet a gond, rossz driver-t töltesz le.
NVIDIA® GeForce® GT 740M with CUDA™ Technology and NVIDIA® Optimus™ Technology
és még lehetne sorolni ezrével a weblapokat, ahol írja 740m vga-d van.
Innen letöltheted a 740m-nek a driver-ét win10-re. Értelem szerűen ha leszedted, a régit töröld ki és rakd újra a már jó, letöltött driver-t.
Ez a gép, jobbklikk, kezelés, eszközkezelő, videókártyák.
Lehet, hogy le van tiltva.
Csak frissítetted win7-ről win10-re, nem tisztán telepítetted fel? Mert akkor az lesz a baja.
Nekem pl Gigabyte GTX 970 G1 Gaming-emet nem ismerte fel a win10 amikor csak frissítettem, nagy nehezen elértem hogy lássa, de akkor is volt mindenféle kék halál meg anyám kínja. Fogtam, elindítottam a telepítőjét a win10-nek és úgy ahogy volt újra felraktam a win10-et, akkor frissen, teljesen le lett pucolva az SSD, azóta nagyon szépen megy.
Neked is csinálni kéne frissítés után egy tiszta újratelepítést, az emberek 90%-ánál valamilyen hiba mindig volt csak frissítéssel, nem lett a legjobb. De ha már fent van, elindítod a telepítést, lemez, pendrive se kell hozzá, ide-oda pakolja addig magát a partíció egy kis részén, amíg ezt megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!