I7 6700 alá milyen alaplapot vegyek? Táp csere szükséges?
Idén nyáron még i5 6500-as procit tervezek venni, de a jövőben viszont szeretnék egy i7-et, és ezt persze úgy akarom megoldani, hogy ne keljen lapot cserélni.
igényeim: Igazából néztem, hogy minden lapban meg van minden ami nekem kell, de a legfontosabb, amit nem tudok kiszűrni, hogy melyik rendelkezik megfelelő VÉDELEMMEL?
A tápomról annyit, hogy nem rég vettem egy thermaltake hamburg 530w-t, és olvasgattam, hogy ez az új fajta már nem jó stb.
Én viszont ehhez nem értek, hogy milyen védelem meg ilyenek. Csak azt mondjátok meg, hogy a proci illetve a vga biztonságban van ezzel a táppal?(gtx960, később 1060/rx480)
Élettartamromlást fogsz tapasztalni. Ha már megvan a tápegység, akkor mindegy.
Az alaplapokat nem kell félteni, a legolcsóbbak is biztonságosabbnak mondhatóak, mint amit az előző generációk tudtak kínálni középkategóriában.
"Élettartamromlást fogsz tapasztalni"
bocsi, de ezt nem tudom értelmezni. Kifejtenéd, kérlek?
Hamarabb lesz elavult mint megy tönkre. Az a pár hónap/ev veszteség semmi a 20-30-40éves élettartamhoz képest.
Egyébként mennyi pénzed van a lapra?
kb. 20k ft
több pénzem is van rá, de ha nem add többet a védelemhez akkor az nem éri meg nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!