Macbook Air 13" 128GB?
Figyelt kérdés
*Kérem aki csak azért jött, hogy leírja mekkora szar, ellenben milyen drága az ne fáradjon, csak haladjon tovább.*
Az érdekelne, hogy első bekapcsolásnál az a 128GB mennyi pontosan. Ha jól tudom, akkor sok program alapból rajta van. iMovie, Pages stb...
Tehát első bekapcsnál mennyi is az annyi.
Illetve nincs valami oldal ahol bejelölgetem, hogy melyik programot raknám fel és az összesen mennyit is foglal? Tudom vannak a programoknak adatai, de mégis, saccra.
Alap Air elég jó árban van jelenleg itthon (hivatalos forrásból), csak gondolkodom, hogy tutira elég-e a 128 GB. Nyilván használnék mellé egy küldő HDD-t is, filmeket, sorozatokat nem SSD-n tárolnám...
2016. júl. 12. 15:50
1/4 anonim válasza:
az árán veszek egy olyan asus rog laptopot hogy a szemed is össze folyik tőle !
3/4 anonim válasza:
Amiota elpatkolt a Samsung notimban a HDD, és 200GB foto/video odaveszett (részben timelapse anyag,ami konvertálásra várt) azota minden külsö HDD-ken van. Pont ezért ruháztam be a 128-ar variánsra, mert a gépen nem tàrolok semmit, csupán adatokat mozgatok. Dolgozni több, mint elég vele, de tárolásra nem. Akár Windows akár Mac OS.
4/4 anonim válasza:
En honapja vettem, bekapcsolásakor kb 105 gb a szabad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!