Szerintetek ezzel minden oké?
Üdv.
Csináltam egy 10 perces stabilitás test-et, legfőképp a processzorom és az áramellátás miatt, megfelelő-e a feszültség, nem melegszik túl stb.
Láttok esetleg valami nem okét?
Előre is köszi !!
Azt a rohadt élet! Milyen procihűtővel sikerült ilyen alacsony értékeket elérni?
Ami a feszültséget illeti, oda külső mérés kéne, az a megbízható, a szoftveres nem.
Énsem akartam elhinni, de akkor ezekszerint az AIDA stabilitás tesztje jókat mutat..:)
Cooler Master Hyper 212 Evo hűtőm van, egy jól szellőző Colinc Aviator ház meg minőségibb paszta igazából ennyi.
Ja értem, csak mert nem vagyok biztos benne hogy 1.325 V elég-e neki, nem tudom hol kell tesztelni hogy jó-e ez a cpunak vagy sem, vagy hogy megnyugodhatok és minden oké...:D
Nem tartok még igény vízhűtésre.
Thermaltake Hamburg 530W W0392RE
Felesleges is, ilyen értékek után.
A táp viszont nem tartozik a legjobb minőségűek közé sajnos.
86%-os hatékonyság.
Rengeteg lehetőség kábeleknek köszönhetően.
Szinte nincs is hangja.
530 Watt mennyiség meg 1-2 évig elég szerintem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
2-es hozzászólás.
Bár úgy tudom, ezt a tápot kétféle belsővel készítették, nem tudom, van-e köztük érdemlésre méltó minőségi eltérés.
Elvileg a Smart meg a Hamburg van ami különbség, ezért a Hamburgot vettem.
Egyébként I7 meg GTX 980 esetleg 1080-ra egyértlemüen nem ilyen tápot vettem volna.
Szerintem abba a minöségbe amibe vagyok, arra elég a minőségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!