Asus Strix GTX950 és MSI 970 Gaming alaplap?
Túlárazott?
Hát oké, legyen.
A videókártya helyett nem sok olyat mondasz ami ilyen árba akkora teljesítményt képes produkálni.
Az alaplap lehet, hogy valóban "túlárazott"
Az előzővel sajnos sok bajom volt, és nem akartam ismét szenvedni vele, így emiatt vettem egy drágább, "márkásabbat"
44-ért van giga gtx950, arra a kártyára nem kell 2 ventillátor, 6k Ft-nyi felesleges különbség van a kettő között.
970-es chipsetből ezt a kettőt szokták ajánlani:
Nekem évekig extreme 4-em volt, azt én is ajánlom (hibátlan állapotban eladtam azóta).
MSI nem túl népszerű alaplapok terén, nem annyira mint az asus és gigabyte, részben az érthetetlenül nagy ára miatt.
Az alaplap az már van, ez szolgál lassan egy éve, a videókarit szeretném beletenni.
Nekem is asrock 970 extreme 3 alaplapom volt ezelőtt (sajnos).
Kb. 2 év használat után az asrock lap megtört, mindhiába volt rendesen rögzítve, takarítva, vigyázva volt rá és egyszerűen megadta magát.
Mondjuk én az alaplapi hangkártyával se voltam megelégedve.
Útközbe rájöttem, hogy véletlen felcseréltem a két adatsort, és valóban a 960 az erősebb.
Már csak egy kérdés maradt, bele megy-e a 970 alaplapba?
Bármelyik 950et nézed egyik se lesz erősebb a 960nál
Ugyan az a foglalat bele megy persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!