Mi a gond hogy lehet kiüríteni a memóriát? (részeletek lent)
Tünet: 4 GB memória szépen lassan megtelik holott nem fut semmi "komolyabb" program. Csak böngésző, msn, skype, totalcommander stb. Azt hittem hogy egy reinstall megoldja a gondot de nem használt.
gép: gigabite 770 ud3, 2*2 GB kingmax, athlon x4.
Vírus, vagy hardverhiba? Valami memóriapucoló programot tudtok, vagy más megoldást?
Köszi előre is
CMD futtatás rendszergazda módban
aztán TASKLIST
utána szépen megnézed mi mekkora memóriát foglal el...
Aztán ami nem kell az azonosítója alapján kilövöd a:
taskkill /f /PID azonosító parancsal.
pl:
taskkill /f /PID 3445
Én a helyedben a feltelepített programok között kutakodnék, ott lesz a bűnös. Amúgy meg Spyware keresés, Víruskeresés kiterjesztett heurisztikával.
Ez okos, megnéztem. A firefox meg az svchost foglal 100 MB-os nagyságrendben memóriát de ha ezt mind összeadom messze nem jön ki a 3000 MB foglalt memória.
Annyi részlet még érdekes lehet hogy 64 bites windows 7 az oprendszer
Sajnos kedvenc böngészőm a firefox volt a ludas. Most ahogy kikapcsoláshoz készültem elkezdtem egyesével kinyomni mindent és amikor azt becsuktam akkor a 3200 MB foglalás leesett 800 MB-ra.
Asszem chrome telepítés után megyek aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!