Ez lehet ram hiba?
Figyelt kérdés
Üdv!
Adott egy 4GB-s HyperX Black ram meg egy ga41mt-s2 alaplap ami nem igazán tud vele mit kezdeni, el se indul a gép. Ezt a ramot kipróbáltam az én Asrock H81-DGS alaplapomban és simán megy. Viszont ha egy olyat csinálok, hogy kiveszem a videókarit és igp-t akarok használni akkor mindenhol szétcsúszik a kép. Windowsnál is, BIOS-ban is, sőt van hogy amikor kezd szétesni a kép Winben beugrik a BIOS és kész. A széteső, szétcsúszó képre mindenhol a vga memória hibát írják, ami meg egy igp esetén tudomásom szerint a ram egy része használódik ilyen célra. Egy másik 4GB-s ram modullal viszont minden rendben van.
2016. júl. 10. 20:07
1/2 anonim válasza:
Dual channel DDR3 1066 for remarkable system performance
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!