Működni fog rendesen a Windows 10?
Jelenleg Windows 7 Home Premium-om van. A gépem adatai a következők:
Dell Inspiron 1090
Processzor: Intel(R) Atom(TM) CPU N570 @1.66 GHz 1.67 GHz
Ram: 2 GB
32 bites operációs rendszer
Egy kb 3.5 éves gépről van szó. Szeretném kipróbálni a win 10-et, amíg még ingyenesen telepíthető. Szerintetek rendesen menne ezen a gépen? Ja és win 10-en gond nélkül futnak a tört programok? Hallottam olyat, hogy a win 10 nem díjazza ezeket, nekem meg van egy pár...
Pár tört programot töröl a beépített vírus kergetője amit annélkül hogy ne kiabálna folyton nem igen lehet kikapcsolni. (Lényegében vírusosnak érzékeli, azonosítja)
A frissítés viszont legális rendszerről történjen!
Fel tudod frissíteni a tört Windows -t is, de az Insider -be (teszt felhasználóba) azonosít, ami már csak rövid ideig megy.
A cikket olvasva jött a felismerés: a windows-os vírusírtó blokkolhatja csak a programokat? Ezt eddig nem tudtam. A cikkben még az is van, ha van másik vírusírtó, akkor nem működik és nem blokkol? Jól értelmeztem? Én az avast-ot használom. Ezek szerint nem kell a programok blokkolásától tartanom?
Bocsánat, hogy ennyit kérdezek, de ezekhez nem értek. Szeretném kipróbálni a win 10-et, még addig, amíg ingyenes, főleg, hogy a win 7-em jogtiszta. Csak a programok blokkolása miatt vonakodom. Legfőbbképpen a word miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!