Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Működni fog rendesen a Windows...

Működni fog rendesen a Windows 10?

Figyelt kérdés

Jelenleg Windows 7 Home Premium-om van. A gépem adatai a következők:

Dell Inspiron 1090

Processzor: Intel(R) Atom(TM) CPU N570 @1.66 GHz 1.67 GHz

Ram: 2 GB

32 bites operációs rendszer

Egy kb 3.5 éves gépről van szó. Szeretném kipróbálni a win 10-et, amíg még ingyenesen telepíthető. Szerintetek rendesen menne ezen a gépen? Ja és win 10-en gond nélkül futnak a tört programok? Hallottam olyat, hogy a win 10 nem díjazza ezeket, nekem meg van egy pár...

2016. júl. 9. 23:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2 GB? Az nagyon kevésnek tűnik. Lehet, hogy attól még elfuthat, de én nem csodálkoznék, hogyha lenne még néhány más elavult hardver abban a gépben, amihez egyszerűen nincsen megfelelő Windows 10-es driver.
2016. júl. 9. 23:05
 2/13 Lord Hidan ***** válasza:
32bites mehet rá egyébként nincs baja a kalóz cuccokkal
2016. júl. 9. 23:17
 3/13 Lord Hidan ***** válasza:
De ha nem válna be 2 hétig vissza lehet állítani az előző op rendszerre
2016. júl. 9. 23:18
 4/13 anonim ***** válasza:

Pár tört programot töröl a beépített vírus kergetője amit annélkül hogy ne kiabálna folyton nem igen lehet kikapcsolni. (Lényegében vírusosnak érzékeli, azonosítja)

A frissítés viszont legális rendszerről történjen!

Fel tudod frissíteni a tört Windows -t is, de az Insider -be (teszt felhasználóba) azonosít, ami már csak rövid ideig megy.

2016. júl. 10. 09:50
 5/13 A kérdező kommentje:
A windowsom legális. Amikor vettem a gépet, windows-zal együtt vettem. Serial kódom is van hozzá. Ha törli őket, akkor ennyi. A legtöbbjét mostanság már úgy sem használom, mert nincs rá időm. Max a photoshop-ot. Az mondjuk érvágás lenne, ha törölné. Azt gyakran használom.
2016. júl. 10. 15:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Meg a office-t (pontosabban a word-öt) használom napi szinten. Azt is blokkolni fogja? Sokat írok...
2016. júl. 10. 16:07
 7/13 Lord Hidan ***** válasza:
Nekem nincs gondom a virág bolti verziókkal nem csesztet érte a windows pár játék cracket folyton ki akar törölni de ki lehet kapcsolni egyébként teljesen azt is
2016. júl. 10. 16:09
 8/13 A kérdező kommentje:
Hogy lehet kikapcsolni? Mindenképpen szeretném elkerülni, hogy leblokkolja a programjaimat.
2016. júl. 10. 16:16
 9/13 Lord Hidan ***** válasza:
[link] letöltöttem és kikapcsolta
2016. júl. 10. 16:33
 10/13 A kérdező kommentje:

A cikket olvasva jött a felismerés: a windows-os vírusírtó blokkolhatja csak a programokat? Ezt eddig nem tudtam. A cikkben még az is van, ha van másik vírusírtó, akkor nem működik és nem blokkol? Jól értelmeztem? Én az avast-ot használom. Ezek szerint nem kell a programok blokkolásától tartanom?

Bocsánat, hogy ennyit kérdezek, de ezekhez nem értek. Szeretném kipróbálni a win 10-et, még addig, amíg ingyenes, főleg, hogy a win 7-em jogtiszta. Csak a programok blokkolása miatt vonakodom. Legfőbbképpen a word miatt.

2016. júl. 10. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!