Hogyan tudom beállítani hogy a gépem ne az integrált videókártyát használja?
Figyelt kérdés
Tehát van egy új gépem amiben van egy Intel HD Graphics 530 integrált videókártya és egy 2047MBNVIDIA GeForce GTX 750 Ti (Gigabyte)videókártya és amikor See MTA-zok (igen az egy játék) megbírom nézni "miket használ a gép játék közbe " és az 530-at használja viszont én a 750TI-t szeretném hogy használja mivel az 2GB-s..hol bírom ezt beállítani?2016. júl. 9. 22:41
21/24 A kérdező kommentje:
Ezt hogyan tudnám ki deríteni ?
2016. júl. 10. 14:43
22/24 anonim válasza:
Gép oldalát leveszed, megnézed hol van a videókártya, ha oda van bedugva ahol a kártya van akkor jó helyre van, ha az alaplapba akkor nem.
23/24 anonim válasza:
Mondtam én hogy valami kábel hiba lesz ott:) hiszen azt a hibát dobta vissza az nvidia vezérlőpult:) annak el kéne indulnia és ha nem talál displayt akkor nem megfelelő a grafikus kimenete (monitor)
24/24 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma..csak egy VGA-DVI átalakító kellett és már be is bírtam dugni a DVI-be és egyből jobb.. köszönök mindent,ment a zöld <3
2016. júl. 12. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!