Mennyiért tudom eladni ezt a PC-t?
Sziasztok!
Szeretnék gamer pcről gamer laptopra váltani mivel keveset vagyok otthon!
A gépemet mennyiért lehet eladni?
Paraméterek
I5-4460 4 magos 3.2GHz proci
AMD Radeon R9 280 Videokártya 3GB GDDR5
8GB DDR3 1600MHz Ram (bővíthető)
1TB HDD
120GB SSD
FSP Raider 550W Minőségi táp
A gép minden játékot eddig ultrán minimum 50fps-el vitt pl gta bf4 stb.
Szóval mennyiért tudnám eladni?:)
Fejezzük már be ezt az ultrán elvitt mindent dolgot. i5-4570 + r9 280X-em van minimálisan jobb mint a tiéd de nem viszi ultrán a gta5-öt
Processzor 38k
videókártya 42k
hdd mi? nem mindegy h wd blue vagy black ~8k
ssd se mindegy h 850 evo vagy V300. ~10k
táp 11k
ram 8k
Nem tudtuk meg az alaplapot se a házat se a processzor hűtőt már ha nem gyári.
előző neked amd procid van azért nincs meg :D
ránézésre egy 120 -ért el vinnék többért már újat vennének .
Én már nem játszok ezer éve, kinőttem belőle, de gondolom a mai játékok is olyanok hogy van egy easy és egy advanced grafika beállítás menüje. Itt sokan természetesen az easyt választják, mert fingjuk sincs az advanced alatt melyik opció micsoda. Easyn felnyomják a legfelsőt és onnantól elmondja hogy neki ultrán megy. Csak épp ezen a beállításon a valóságban a csúszkák még háromnegyeden vannak, meg néhány opció ki is van kapcsolva. Plusz még nem írtál felbontást se. Szóval nem, nem megy ultrán. És még azt hozzá se teszem, hogy nagyon nem mindegy hol van 50 FPS-ed, egy üres mezőn vagy egy NPCkkel teli mezőn, esőben, villámban, mindenben.
Régen még driver szinten is lehetett ráerőltetni grafikai opciókat a játékokra, nem csak magán a játékon belül, na aztán azok zabálták a gépet rendesen, bár szerintem ma már nincs ilyen.
Úgysem fogod meggyőzni.
Képtelenség elmagyarázni nekik, hogy az nem ultra.
Azt is képtelenség volt, hogy a virtuálisan kétmagos, az egy baromság... és így tovább... folytatva a mi visz el milyen játékot... A mostani legnagyobb kereskedelmi hülye vásárló átverés, az, hogy viszi a GTA-t... hogy melyiket, az persze nem derül ki...
Ez ilyen kereskedelmi analfabetizmusnak álcázott melléduma.
Nekem i5 6600 van, és egy 380-as 4GB-os kártya 16 GB rammal.
Na nálam megy ultrán, de az én gépem 200-al többet ér.
100-120.000.- Ft-ból olyan gépet lehet összetenni, ami épphogy valahogy, minimumon, de viszi a GTA V-öt, és jóval újabb.
Utolsó
Nem nem fogsz meggyőzni mert annyira nem vagyok hülye hogy ne tudjak mindent maxra tolni és bekapcsolni a Fraps-et. -.-" 120ból meg használtan is alig hogy lehet olyan gépet venni ami viszi a Gta 5-öt.
Az én gépem mindennel együtt újonan anno (kb 1 éve) 220ezer forint volt és mivel utána néztem hasonló árú gépeket jófogáson 150-170-ért adják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!