400-350 wattos tápot olcsón?
Figyelt kérdés
persze hogy használtan valaki tudna ajánlani 400-350 wattos tápot olcsón? már egyszer kiírtam de nem volt normális válasz.2016. júl. 8. 21:15
1/7 anonim válasza:
xfx ts 430
nem érdemes spórolni mert ha elviszi a gépet többe kerül
2/7 Lord Hidan válasza:
Husky, dobermann, Józsi, Béla, Ivett
(Aki nem értené nézze kulcsszavakat)
#1 +1
De jó lenne tudni a konfigod ha pl egy apu-s konfig vga nélkül elég egy fsp 350w apn
3/7 A kérdező kommentje:
azért írok minden lehetséges kulcsszavat hogy többen írjanak
2016. júl. 8. 22:58
4/7 anonim válasza:
A kulcsszavak lényege, hogy a kérdésedhez kapcsolódjon, észlény. Úgysem ez alapján fogják minél többen látni, hanem amiatt, hogy a Hardver kategória tetejénél csücsül...
Amúgy a kéréseddel van egy pici problémám. Az én megítélésemben kétféle táp van, amit nem veszünk. Olcsó, és használt.
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat, ezek között fogok nézelődni :) akik meg a kulcsszavakon rugóztak azoknak meg ennyi tellet
2016. júl. 9. 12:44
7/7 anonim válasza:
Egyébként nálam a HKC 500W -os táp 3 éve megy.
Lehet hibásat fogtam ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!