A vga bios frissítése után túlmelekszikvagy elrontottam valamit?
Erről a kártyáról lenne szó: ENGTX560 Ti DCII TOP/2DI/1GD5
Nemrég jutottam hozzá ehhez a kártyához így tehát kicsit körülnéztem a hivatalos oldalán észrevettem hogy van bios frissités gondoltam úgy sem árthat el is olvastam a leírását "Double click .exe and the BIOS will be auto updated." csak nem lesz ez nehéz... Letöltöttem elindítottam a frissitést pár másodpercig dolgozott a dos-os ablak utána dobott egy ilyen hibát: "Your graphic card of current system don't mach this VBIOS." ezt le okéztam újra elinditottam rendszergazdaként de nem volt változás utána észrevettem hogy winrarral ki lehet csomagolni meg is tettem és elinditottam nvflash.exe-t kiírta hogy enter tovább Q kilépés én mindenhol entert nyomtam és magától bezárult az ablak ezután elinditottam egy játékot hogy a frissités hozta-e a beigérteket az az "reducing the FAN noisy." kb 30 mp eltetlt és szörnyem hangos lett a kártya gyorsan megnéztem AIDA64-el hogy mennyi a hőfok 86°-nál járt 90°-nál azonnal kiléptem a játékból egyből resseltem a gépet de semmi változás. Hogyan tudnám ezt helyrehozni?
Visszarakod az eredeti BIOS-t, amit gondolom nem mentettél le...
Nem értem hogy ha fogalmad sincs róla mit csinálsz, miért kezdesz bele ilyenekbe.
Felelőtlenség netovábbja.
Nem csak azt kell elolvasni amit ők írnak, hanem fórumokat meg egyéb ilyen oldalakat....
Ahogy az első hozzászóló írta, - ha nem értesz hozzá inkább ne piszkáld...
Egyébként a kicsomagolt fájlok között volt egy szöveges leírás a flash program funkcióiról. Szerepel benne hogyan lehet lementeni az aktuális VBIOS-t:
nvflash --save fájlnév
Vagy a GPU-Z programmal is lehet mentést csinálni.
Képes útmutató: [link]
De hogy valami bíztatót is írjak, - esetleg itt megtalálod az eredetit:
Egyszer mindenkivel előfordul, remélhetőleg tanultál belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!