Melyik jobb CPU jatekokhoz?
Figyelt kérdés
Sok compare weboldalon az i7-4790k sokkal tobbszor jott ki nyertesnek mint az i5-6600k ! Meg is sok helyen azt olvasom hogy az i5 jobban teljesit jatek szempontjabol ? Akkor most a compare oldalak hazudnka vagy a tobbi ember nem ert ezekhez a dolgokhoz es kulonfele threadeket hoznak letre hogy elbizonytalanitsak a vevoket ? Tisztan latszik hogy az i7-nek nagyobb a ghz frekvenciaja ! Sokban nem kulombozik az i5-tol ! De ha meg is nagyobb a frekvenciaja ... akkor miert jobb egy kisebb frekvenicaju CPU ? Most akkor melyik jobb ? i5-6600k vagy i7-4790k ?2016. júl. 8. 12:10
11/24 anonim válasza:
A vidikari gddr5 az i7hez ddr3 ram megy (a 4ezres szériához) az i5höz ddr4(a 6ezres szériához
12/24 anonim válasza:
Deugye tudsz oczni? Meg azt tudod hogy ehez tuning lap kell(a k-sjelzésű procikhoz) illetve egy normális hűtő
13/24 A kérdező kommentje:
Kozben rajottem hogy igen a procinal a DDR az a memoriara utal ! Akkor mondjuk nincs sok kulombseg jatek szempontjabol a DDR3 es DDR4 kozti kulombseg ? Mert a jatek gepigenyenel nem irja hogy a RAM az DDR3 vagy DDR4 legyen , csak a GB-ot irja ! Szoval akkor nem sokat szamit a DDR (memoria, nem vidikartya ) a jatekoknal ?
2016. júl. 8. 13:37
14/24 A kérdező kommentje:
Hat azt tudom hogy huto kell bele mert sokan mondjak hogy az i7-nel a stock az semmit nem er ! Szoval igen hutot tudom hogy kell vegyek bele ! Viszont nem tudok OCzni de max elviszem a legkozelebbi PC javitokhoz ott olcson megcsinalnak ! Viszont az alaplap az barmilyen lehet ? Csak a socket legyen 1150 ?
2016. júl. 8. 13:39
15/24 anonim válasza:
Tudod mit mivel a 6.és 4. Genes i7 egy áron van vegyél egy i7 6700at(knélkülit) és egy b150es lapot
16/24 anonim válasza:
Mert ha nem tudsz oczni akkor fölös a k-s proci illetve ha valaki megcsinálná akkor meg az alaplap minimum 30ezerbe kerülne
17/24 A kérdező kommentje:
Most egy kicsit jol atteritettel a 6700-ra ... viszont annak kisebb a frekvenciaja 3.4 Ghz ami 0.6-szor kisebb a 4790k-nal ! Az nem befoljasolja a jatek elmenyt es a video editing dolgokat ?
2016. júl. 8. 13:59
18/24 A kérdező kommentje:
0.6-al * kisebb
2016. júl. 8. 14:00
19/24 Lord Hidan válasza:
Hiába akkor is jobb az újabb generációs. Én annyit fűznék még hozzá hogy a videókártya ne Gigabyte legyen. Legyen inkább XFX, Sapphire, Msi de Giga ne. a 390-nél nagyon elrontották a hűtést.
20/24 A kérdező kommentje:
Lord Hidan koszi , ezt jo tudni ! Akkor sokat rontana a jatek elmenyen az a minusz 0.6 ? Meg akkor is ha ujabb generacios ?
2016. júl. 8. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!