Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus Maximus VIII Hero alaplap...

Asus Maximus VIII Hero alaplapba milyen ramot ajánlotok 45-55 ezerig?

Figyelt kérdés
Koszi!
2016. júl. 7. 22:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Egyáltalán milyen célból?

Zsírosparaszt.

2016. júl. 7. 23:08
 2/16 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
2016. júl. 7. 23:38
 3/16 anonim ***** válasza:
#2 X'D
2016. júl. 8. 00:26
 4/16 A kérdező kommentje:
Gamer memória kènè.
2016. júl. 8. 05:07
 5/16 A kérdező kommentje:
De ahogy látom azt se tudjátok miaz..
2016. júl. 8. 05:09
 6/16 cicka04 ***** válasza:

De ha te tudod milyen egy "gamer" memória, akkor minek kérdezel minket. Nyilván szakértő vagy a témában, szóval a mi segítségünkre nincs szükséged.

Viszont én ezt javasolnám neked: [link] (bár teljesen felesleges 32gb ram egy mostani játékhoz)

2016. júl. 8. 08:16
 7/16 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Komolyra fordítva a szót: [link]
2016. júl. 8. 08:53
 8/16 anonim ***** válasza:

1. nem létezik olyan, hogy "gémör" memória.

Értem én hogy a kis 10 éves suhancokat ezzel lehet megfogni, mert "Nézzed má, há rajta van, hogy "gémör" akkor ez biztos jó!".

De mivel ilyen nagy mester vagy, gondolom kened-vágod mi az az órajel, a késleltetés, méret, foglalat meg társai. Ezért nem is értem miért kérdezel, hiszen TE nagyon tudod mi a frankó.

2. Milyen célra kell? Bár ezt a "gamer" kifejezéssel nagyjából be is határoltad.

Játéknál egy mezei legcsóróbb DDR4-es ram meg egy 4-gyel kisebb késleltetésű 2x akkora órajelű RAM-nál max 1 fps különbséged lesz, mivel nem ez a szűk keresztmetszet, hanem a processzor meg a videokártya. De sebaj, hiszen te ezt is tudod, nem is értem miért magyarázom ezt el neked.

Te memóriák nagy mestere, vegyél 2x8GB DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz ramot, azzal jól elleszel mint a befőtt.

2016. júl. 8. 09:01
 9/16 anonim ***** válasza:

Digitalfoundry tesztjeiben (amit én hitelesnek tartok) láttam különbségeket memória sebességből fakadóan játékokban, amit leginkább HT prociknál vettem észre, ha jól emlékszem, de most nem nézem meg még egyszer.

https://www.youtube.com/watch?v=RXZWLz7enm8

De még van tesztjük ezen kívül is asszem...

2016. júl. 8. 12:12
 10/16 anonim ***** válasza:

Kérdező ha meg ennyire maximalista vagy, miért nem egy x99 konfigot veszel, egy most megjelent 6.gen 6magos procival, abban van 4csatornás ddr4 támogatás, abba tegyél legalább 3000+ ramot.

Azok a konfigok úgyis a tuningra vannak kihegyezve, ott 3ghz-ről 4,5-4,8-ra simán fel tudod húzni a magokat, az már eredmény.

De a 6700at nem igazán tudod nagyon megrángatni (15-20%), ráadásul amit elérsz az a felárért cserébe kicsit kevés.

Egy x99 lap se drágább vagy alig ennél.

játékhoz meg 1070 vagy 1080-ból 1vagy2 darab, több állítólag nem is támogatott játékoknál.

2016. júl. 8. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!