Milyen alaplapot vegyek i5 6500 alá?
Elvárásaim: minimum 4 usb csatlakozó (2.0 is jó), 4 sata csatlakozó, 4 ram slot, 1db pcie x16, + megfelelő védelem a processzornak, meg a ramok-nak habár szerintem ez alap.
Nem tuning lapot szeretnék. Max 20.000 ft-ot szánnék rá, de nem tudom, hogy ennyiért egyáltalán kaphatóe ilyen. Illetve ha lehet hardverapro-n venném meg :)
Bonúsz kérdés: Ami az i5 6500-nak jó, az a i7 6700-nak is jó, ugye?
#1-nek
Valószínűleg jó sok ideig fogom azt a lapot használni(akár 5-7 évig), így a 4 slot jobbnak tűnt, de ha te mondod, akkor 2 slot is jó igazából.
Akkor bármelyik DDR4-es h110
Nekem ilyen van, 6 hátlapi 5 előlapi usb(ebből 3db 3.0)
2 ram slot
1db pcie x16
Köszi :)
Valszeg hülye kérdés, de ez alá mehe i7 67000 is ugye?
LGA1151 foglalat mindkettő, szóval igen.
Amúgy B150M Mortar esetleg, amit javasolhatok, picit 20 ezer felett van újonnan, Hardveraprón akár 20 alatt is találhatsz, és elvileg mindent tud, ami neked kell.
Köszi!
Amúgy tudom, hogy lga 1151 foglalat kell a procimnak, csak alaplapokhoz nem értek. Pl: fogalmam sincs, hogy melyikben van megfelelő védelem stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!