Gartenzu01 kérdése:
Létezik olyan tablett amely gyárilag rostokban van?
Figyelt kérdés
Ha lehet az olcsóbb kategóriában.2016. júl. 7. 11:26
2/7 A kérdező kommentje:
Bocs a telefon automatikusan kiajvít akarom mondani rootolva
2016. júl. 7. 11:53
3/7 anonim válasza:
:D autocorrect
root genuis 2 perc alatt megrootolja, de már láttam olyat csak nm tom a márkáját
4/7 anonim válasza:
De ha nem Kingo Rootal is próbálkozhatsz
5/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy kell rootolni már rootoltam pár készüléket csak az a baj hogy ez kockázatos és a garancia is elveszik a telefonon gondolom a gyárilag rootolt telefonokkal/tabletteknél semmi baj nem lehet és a garanciája is megmarad.
2016. júl. 7. 16:45
6/7 Trevor. válasza:
Rostokban gazdag telefon :D
Nem tudok olyanról, ami gyárilag rootolva lenne (csak olyanról, amin gyárilag nyitott a bootloader). De a rootolt telefont lehet unrootolni. A garancia pedig a hardverre (vagyis magára a telefonra) vonatkozik.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. júl. 22. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!