Számítógép szeretnék össze rakni CPU alaplap videokártyára memória HDD/SDD meghajtók lenne szükségem már milyet vegyek?
Először is játékra szeretném használni a számítógépet
Pl: Fifa 16 Project Cars, F1 2016(agusztus 19 jön ki) Forza Motorsport 6: Apex (ami majd ősszel/télen) min kövi 2 évbe ki jövő játékokat is vigye rendesen.
Gamer laptopot akartam venni de arról le beszéltek olcsóbban ki jövök egy asztalival és jobb is.
Én erre gépházra gondoltam: [link]
AMD mellett tenném le voksomat mert az jobban játékra van tervezve mint Intel de okosabbak vannak itt fent ők majd meg mondják
Ha valaki komolyan segítene a pénzügyi rész érdekli az jelezze és privátba meg beszéljük.
Fölösleges ilyen drága házikót venni egy 20assal olcsóbb is ugyan olyan jó. Ha viszont ilyen árban kell akkor van ennél jobb is. Pl Phanteks Enthoo pro
Videókártyából mehet bele amd de processzorból nem. Egyáltalán nem jobbak játékra sőt.. Illetve elavultak is a processzoraik szóval abból intelt kell bele rakni.
Mondj egy árat és össze rakunk egyet
i7 6700k
z170 lap
gtx 1080 sli
1tb ssd
6tb hdd raid
#2.Te elvagy.:D(mint én néhanapján)
Kérdésre:Ez egy fórum,írj le ide mindent ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!