Miért nem működik a CPU a korábbi stabil beállításokon?
Figyelt kérdés
Ven egy i7 3770K CPU-m, már két éve gond nélkül használom, OC val is. De amilyen oc beállításokat adtam meg, azon két éve beton stabilan üzemel, most meg valamiért ugyanazon az órajelhez sokkal magasabb feszültséget kell adnom, de nem értem miért???? 4.6Ghz en ment 2 évig 1.28v al, most ehhez az órajelhez 1.264v kell.(de csak ha játszottam, nem folyamatosan volt oc) Hardver, szoftver környezet ugyan az!2016. júl. 6. 12:41
1/6 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy 1.28 nagyobb mint 1.264?
3/6 A kérdező kommentje:
Bocs. 1.128v ot akartam írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. júl. 6. 14:27
6/6 R.;M.; válasza:
Mi barmok? Csupán tudomásom szerint ha egészre végződik a V értéke (az az 0-ra) akkor csak 1,28-at fog kiírni és a nullát elhagyja maga mögül (Az az 1,280-an ként üzemel).Így csak akkor van kiírva valami az 1,28 mögé ha például 1,281 vagy fölötte járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!